Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy gyárban dolgozni.

Az éjszakazást alig bírom régen jobban viseltem. Van még egy gyár ahol szülés előtt voltam. Itt rendkívüli munkavégzés van 2 műszakot kell vállalni. Ha nem számolok, nem szólok a főnök random 4 éjszakára osztott volna be. Tegnap szégyellem, de elsírtam magam a kolléganőmnek kilátástalan helyzetem miatt. Meg fáradt is voltam. Nincs egyetemi diplomám, eladó a szakmám. De nem vesznek fel meg, ha fel is vennének vidékről nem érek be 5.30ra átöltözve. Van ez a gyár. Messzebb van, több az alapfizetés. Tehát 200ezer felett van. Itt 2 túlórával 192000 a fizetés. De most vannak ezek a leépítések állítólag 2 csarnok bezárt, a 4be keresnek embert.

Meg van a sega.

Mi van , ha leépítés lesz? De itt meg van a kötelező túlóra és januártól 3 műszak lesz. Gyerek mellett az nem jó..szóval ti mennétek?

Összefoglalva:

Másik cég több fizetés, messzebb vam, nincs túlóra, ?-es a leépítés

Itt kevés fizetés, 2 túlóra, januártól 3 műszak, de biztos már, ha próbaidő alatt nem küld el.

Tanácstalan vagyok de a 3 műszak nem jó.

2022. okt. 31. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha 3 műszakot nem bírod, szerintem eldőlt hogyan tovább.
2022. okt. 31. 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Én három műszakba jártam dolgozni. Konkrétan az Édesanyám nevelte fel a gyerekem. A másodiknál mondta, nem csinálja végig ugyanazt, nem neki szültem, oldjam meg. Igaza volt. Kerestem csak délelőttöst. Reggel 4:20-kor indultam a céges busszal, hogy 6:00 órára beérjek, olyan messze volt.

Aztán 6 év múlva helyben lett egy másik. Nyilván a bérigényemből le kellett adnom, ha csak délelőttösbe járok.

Patt helyzet. Van választásod, vagy muszáj? Muszáj...

2022. nov. 1. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!