Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi számít pénz...

Szerintetek mi számít pénz pazarlásnak?

Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha tartod és nem fekteted be.
2022. okt. 29. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen szubjektív. Engem nem tudnál meggyőzni arról, hogy egy 600+ köbcentis motort megvenni és fenntartani nem pazarlás, ahogy arról se, hogy az a több százezer forint, amit eddig társasjátékokra költöttem, az pazarlás lenne. Az én olvasatomban az értelmetlen pénzköltést jelenti, de hogy kinek mi az értelmetlen... tényleg egyénfüggő.
2022. okt. 29. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

Számomra:

-elmenni nyaralni

-több 100e forintot kiadni egy legószettért

-dohányzásra, alkoholra költött minden forint

-több dolgot venni mint amennyit használsz. (4+pár cipő, egy gardróbnyi ruha, stb)

-nyáron 18 fokra hűteni a lakást, télen meg rinyálni, hogy csak 18 fok van bent és fűtsük föl 25 fokra.

2022. okt. 29. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem sörre költöd. El bsztam jogosítványra de inkább sörre kellett volna.
2022. okt. 29. 18:39
 5/8 Leveltetu ***** válasza:
Az az ido amit a gyakorin toltesz es nem azzal foglalkozol, hogy jobba tedda az eleted. :)))
2022. nov. 3. 05:40
 6/8 anonim válasza:
100%

George Best focista mondta:

„RENGETEG PÉNZT KERESTEM ÉLETEMBEN. A LÓVÉ KILENCVENKILENC SZÁZALÉKÁT

PIÁRA, CSAJOKRA ÉS GYORS AUTÓKRA KÖLTÖTTEM. A TÖBBIT ELHERDÁLTAM.”

2022. nov. 3. 11:07
 7/8 anonim válasza:
100%
Energiaitalok fogyasztása, valamint túlzott rendszeres alkohol bevitel. Dohányzás nem csak káros, de rengeteg pénzt elvisz, pláne a mostani árakat figyelembe véve napi egy doboz 2 ezer forint. Szerencsejáték függővé tud tenni, és iszonyat sok pénzt el tudsz herdálni lottóra, kaparóssorsjegyekre, fogadásokra. Energiaital totál felesleges, és egészségtelen a fogakra nézve, valamint a szívre, és az agyra is káros hatással lehet.
2022. nov. 6. 09:46
 8/8 Quatermain ***** válasza:
47%
Olyan dolgokra költeni, amelyek károsak az egészségre és amelyek tönkremehetnek, meghibásodhatnak, ergo tárgyakra, de ez csak az én szubjektív véleményem.
2022. nov. 9. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!