18-23 évesek: mennyi spórolt pénzetek van?
A fizetésem nagy részét félre tudom tenni ami havi olyan 1200 font körül marad. 17 évesen kerültem a céghez mint diák, akkor is kaptam kis pénzt, de 3 éve főállásban dolgozom. Szüleimmel lakom, elvagyok, mert anyumék alig vannak itthon. Ingáznak Magyarország- Anglia között. Vagy nyaralgatnak. A rezsit, mindent ők állnak, nekem csak annyi költségem van amit magamra akarok költeni. Spórolok, mert házat akarok venni.
23/F
Simán lehetséges, én 450000-et keresek nettóban havonta, ebből 60-70 megy el a megélhetésre (diákként koliban lakva, de különösebben nem spórolok). A maradékot befektetem, egy elég szép portfóliót sikerült kiépíteni így egyetem végére, ami kb 8.5 millát ér jelenleg de nem fogom pontosan kiszámolni csak a válasz kedvéért, mert elég diverzifikált.
22 vagyok egyébként
Én 350.000Ft körül keresek, attól függ, hogy mennyi bónusz pénzt kapok a cégtől.
Nagyjából, havi 100.000Ft az amit el tudok tenni, de van, hogy 50.000Ft van, hogy 150.000Ft.
A költésem mértékétől függ az adott hónapban.
23 éves srác vagyok, és a délelőtti 8 órás meló mellett, délután majdnem minden nap edzésen vagyok.
Hétvégente edzőtábor, vagy verseny. Vagy valamien rendezvény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!