Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek reménykedhetek benne?

Szerintetek reménykedhetek benne?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó barátom akit születésem óta ismertem. Szinte fia ként tekintett rám( neki nem volt se felesége se gyereke) az utóbbi 5évben sűrűn emlegette hogy én fogok utánna örökölni. Idén februárban tragikus körülmények között elhunyt. A házánál azóta semmi mozgás nincs az eladó tábla sincs kirakva. Szerintetek reménykedhetek még benne hogy örökölhetek utánna?

Válaszotokat köszönöm!

2022. okt. 27. 13:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Annyit hozzáfűznék hogy egy kicsit trehány,szétszort ember volt. De azt sokszor hozzátette hogy nem szeretné ha a távoli rokonai örökölnének. Nem volt beteges típus. Egyik napról a másikra szívrohamot kapott és abban hunyt el.
2022. okt. 27. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát... ha erről nincs írásos bizonyíték, tanúkkal, akkor szerintem nem nagyon van esélyed.
2022. okt. 27. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,sose fírtattam mert úgy gondoltam nem illik az ilyet.
2022. okt. 27. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Remenykedni barmibe lehet, jezus 2. eljovetelebe is, attol meg nem valószínű hogy megtortenik
2022. okt. 27. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak végrendelettel örökölhetnél, ha nincs közjegyzői letétben, akkor nem fogsz örökölni
2022. okt. 27. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, de mégis miben reménykededsz?

Van végrendelet módosítva, hogy te örökölsz ---- örökölsz.

Nincs ---- nem örökölsz.

2022. okt. 27. 23:15
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Tragikus hirtelenséggel hunyt el, tehát aligha készült halálra. Nem látta okát végrendelkezni.
2022. okt. 28. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!