Ha gazdag akarsz lenni akkor vedd körbe magad gazdagokkal, akkor miért van az hogy az ismerősöm aki egy milliárdosnál dolgozik és együtt van vele egész nap az mégis tök csóró?
A lehetőség vált köddé, mert nem aknáztad ki.
Ha gazdag családba születtél, lehetőséged van tanulni, erős kapcsolatokat építeni, utazni, fejlődni, szárnypróbálgatni üzleti vagy egyéb rizikós projektekkel, rárepülni új piaci résekre magad átképzésével, jobban átlátsz felülről komplex folyamatokat, mert nem a mindennapi problémákra költöd a kognitív kapacitásaid.
Bár a stílusodból arra következtetnék, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
Ha gazdag családba születtél, lehetőséged van tanulni, erős kapcsolatokat építeni, utazni, fejlődni, szárnypróbálgatni üzleti vagy egyéb rizikós projektekkel, rárepülni új piaci résekre magad átképzésével, jobban átlátsz felülről komplex folyamatokat, mert nem a mindennapi problémákra költöd a kognitív kapacitásaid.
Nem azt mondtam, hogy milliárdos családba. Tanulni tanultam, semmi értelme nem volt. Van vállalkozásom, de önerőből kellett építeni kínkeservesen, és úgy baromi nehéz, hogy azon gondolkozol, ma reklámra költsek vagy egyek valamit. Erős kapcsolatokat építeni, miközben egész gyerekkorodban terrorizálnak és elnyomnak, barátaid se lehetnek? Hát oké, biztosan.
Mindig úgy kommunikálj, ahogy szellemileg képes vagy rá. Nincs okod hülyének tűnni, még ezen az oldalon sem. Én abból következtetek, amit látok. Egyébként pedig az oldal szellemi színvonala az itt válaszolók eredőerejéből áll össze. Én például akadémikus vagyok és két cégem van. Úgyhogy akkor igazítsd hozzám a színvonalad. :D
Ha hiába tanultál, akkor 1) rosszul választottad meg a tanulmányaid, és/vagy 2) rosszul aknáztad ki a végzettségeddel járó lehetőségeket.
Engem a tesómmal egyedül nevelt fel anyukám, épp hogy el tudtam jutni egyetemre, de azóta a szakma csúcsán vagyok, és nincs nap újabb lehetőségek nélkül.
Ha azon kell gondolkoznod cégvezetőként, hogy egyél vagy marketingelj, akkor ismét csak nem építetted fel valami jól a dolgot. Ideje lenne magadba nézni, és nem a külső körülményekre fogni mindent. A lehetőségeid adottak (voltak) - élj amivel tudsz, és ne a sültgalambot várd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!