Honnan tudod, hogy nem?
Sokan rejtőzködve élnek, direkt olcsó ruhákban, kocsival járnak, hogy beolvadjanak a tömegbe. A rongyrázókat lehet felismerni, de azok nem biztos, hogy milliárdosok, hanem inkább annak akarják mutatni magukat, sokkal kisebb vagyonnal. A milliárdosok pénze nem a bankszámlán csücsül, hanem be van fektetve gyárakba, ingatlanokba, vállalkozásokba, tőzsdére stb. Nem úszkálnak benne, mint Dagobert bácsi.
En még nem vagyok milliardos (bar messze sem allok tole) de en sem vagyok rongyrazos.
Atlagos ruhakat hordok, atlagos autoink vannak (ok ujak es nem a legkisebb kategoria) egyedul a hazra amiben lakunk erre koltottem sokat.
"Akkor hogyhogy nem találkoztam még 1 el se?"
3 okból:
1: Ha találkozol valakivel akkor nem tudhatod róla, hogy milliárdos. Lehet, hogy találkoztál már milliárdossal, de nem úgy mutatkozott be, hogy "hello, xp vagy, milliárdos",
2: Ismersz kb 100 ember (vagy párszázat) a 10 millióból.. miközben 4000 milliárdos van (első komment alapján). 10 mil/100= 100 ezer/4 ezer = 25. 1: 25-höz az esély, hogy statisztikai alapon egyik ismerősöd milliárdos (valójában nem annyi, és jön is a 3. ok:),
3: Nem olyan körökben mozogsz. Te nem ismersz 1 milliárdost sem, mert a környezeted nem az. A millárdosok meg ismernek más milliárdosokat, mert általában velük lógnak. Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!