Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig fog esni a dollár...

Meddig fog esni a dollár (USD) január végéig?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 21:34
 211/241 anonim ***** válasza:
Ha már 380-nál eladnád, miért nem adtad el, amikor bőven 400 felett járt? Mire vártál? Vagy amikor hetekig 390-400 között volt miért nem adtad el? Irracionális amit csinálsz.
2023. jan. 27. 09:13
 212/241 A kérdező kommentje:

211: Hagyd abba már, hogy leértékelő megjegyzéseket teszel mindenre és mindenkire!

Enélkül a gyalázások nélkül olyan jó hangulatú beszélgetéseink vannak itt.

2023. jan. 27. 09:20
 213/241 anonim ***** válasza:
211 mert ez volt az első, h valutába fektettem. Tanulópénz mostmár. Nem hittem, h ennyire visszagyengül a dollár.
2023. jan. 27. 09:21
 214/241 anonim ***** válasza:

Ha valutázol, van hogy ki kell várnod akár másfél évet is, hacsak nem vagy minden nap résen.

Én jópárszor jártam úgy, hogy éppen munkahelyen kellett lennem amikor a reggeli árfolyam még jó volt, a délutáni meg már lezuhant. Épp nem volt nálam zsebbe a a tizenötezer USD, pedig egy nap alatt kaszálhattam volna vele 120 ezret.

Ez van, ez ilyen...

Ha ilyesmit csinálsz türelemmel csináld, és mindig tájékozódj!

2023. jan. 27. 12:10
 215/241 anonim ***** válasza:

"Most még tankokat küldünk, majd amikor a tank már nem lesz elég (illetve el ég), kitalálják brüsszelben, hogy katonát is küldjünk... :)"

Erősen Olajárfüggő is ez az egész, ne felejtsétek el, hogy az USD még mindíg az olajtól függ... Nameg anélkül a tankok sem mennek...

Gondolom nem orosz kutakon fognak majd tankolni ezek a tankok :D

2023. jan. 27. 12:14
 216/241 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy most a forint ilyet ugrott annak a jele, hogy eltörölték az üzemanyag ársapkát, megvizsgálnám azt is inkább a pánikolás helyett, hogy ennek folyományaként mennyire esett vissza az üzemanyagfogyasztás? Csakmert amig volt a sapka addig kb a szomszédos országokba is occsó magyar benzinnel járt midnenki, ellenőrzés ide vagy oda... Én már tavaly ősszel zalába ismertem egy fószert aki rendszeresen hordta át a naftát a szlovénokhoz a tankba, volt hogy naponta kétszer fordult, mintha oda járna dolgozni..
2023. jan. 27. 12:17
 217/241 anonim ***** válasza:
214-es most eladom a dollárt, aztán átmegyek állampapírba. Ott fix a 16%, annyit valután nehezen lehet kaszálni.
2023. jan. 27. 12:30
 218/241 anonim ***** válasza:

Szabad választásod, mindenki azt teszi a pénzével amit szeretne.

Én az életbe nem vennék újságpapírt, még a határőrt sem veszed meg vele, ha esetleg valami történne pakson...

2023. jan. 27. 12:32
 219/241 anonim ***** válasza:

Számomra "Fuck Logic", hogy 9-ből 10 ember, igy diktatúra, meg úgy rohadjon meg de közbe meg állampapirba rakják a pénzüket.

Egy olyan államban amit 15-20 köztörvényes gengszter irányít, fele itthonról, másikfele külföldről.

Nekem igérhetnek akár rózsaszín felhőket is akkor se!

2023. jan. 27. 12:35
 220/241 anonim ***** válasza:
Ben Franklin mindíg is nagyobb Király lesz Mint Deák Fecó, akárhová is visz az élet...
2023. jan. 27. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!