Hogyan adózhatok, ha egy külföldi cég alkalmaz, de nincs vállalkozásom sem papírom a tudásomról?
Mivel Magyarországon nincs olyan iskola/ egyetemen nincs olyan szak, ahol ki lehetne tanulni, így nincs papír, igaz.
Blender, Unity, Zbrush stb-hez csak tanfolyamok vannak több százezrekért Pesten, ami nekem elég messze van, nincs lehetőségem oda felköltözni pár hét/hónap miatt. Magánoktatásban pedig több millióért tanulhatnám azt (szintén Pest, ahol egy ismerősöm nincs és nem is vonz az a város), amit itthon ingyen tanulok. Szóval itthon kitanultam, angol tudás alap, készítettem portfoliot és már egyéb kisebb projekteken részt vettem (indie fejlesztésekben).
Ezen a területen a tudás számít, nem a papír...
Egyébként közben egy baráttól, akinek szintén nincs papírja semmi ilyenről, megtudtam, hogy hogyan működik ez, persze jó könyvelő szükséges.
Köszönöm a többieknek a választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!