Mennyi a nettó jövedelmetek?
Nettó 340 E Ft.A páromé pedig nettó 210. Mi ebből élünk.
Programozó vagyok a párom pedig üzletvezető.
Jelenleg 107.000 ft. CNC programozóként dolgozok. De szerintem a nettó jövedelmek régiónként nagyon különbözőek. Akik a 2-300 ezres fizetéseket írták, szerintem biztos h pest, győr, vagy fejér megye környékiek. Ezzel a munkakörrel énis a dupláját tudnám keresni az elöbb említett régiókban... És remélem fogom is egyszer:)
Azok pedig akik lepontozzák a magas fizetéses válaszokat, azoknak annyit mondanék, hogy nem ők tehetnek arról, hogyha 57ezerből éltek! Azzal viszont egyet értek, hogy a kétkezi munkások megbecsültsége egyenlő a nullával, és ez sajnos a fizetésükön is látszik... Nem tudom felétek hogy van, de itt: "ha nem tetszik valami, lehet innen elmenni, a kapuban 30an várnak a helyedre"
Nettó 37.480.-
50%-os státusz- tanár. Szerinted???
Ez a "régiós dolog" maximálisan igaz, a Viharsarokban a minimum adható bért is fogcsikorgatva adják, Pesten erről szó sincs... Vittorionk is megmondta: "Visszafoglaltuk Budapestet!"... No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!