Egy teljesen új bontatlan iphonet el tudok adni az eredeti árán?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 14:06
1/18 A kérdező kommentje:
Kártyafüggetlet*
2022. okt. 25. 14:06
3/18 anonim válasza:
Nem, eredeti áron megveszik a boltban is
4/18 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy te el tudsz-e?
6/18 anonim válasza:
Szerencse, balek kérdése. Én magam legfeljebb 70% körüli áron venném meg, számlával, garanciajeggyel, és valóban bontatlan állapotban. És ellenőrizném a számlán lévő adatokat a te személyi igazolványod és lakcímkártyád adataival. És persze csak kibontás után, sértetlenséget ellenőrizve.
7/18 anonim válasza:
Miért venném meg Gipsz Jakabtól X Ft-ért, amikor ugyanúgy X Ft-ért besétálok bármelyik hivatalos viszonteladóhoz, leveszem a polcról, színt, tárhelyet, minden egyebet tudok választani, mellé ott helyben tudok venni tokot, fülest, töltőt, amit akarok, és ha bármilyen problémám van, vissza tudok menni és jelezni ezt? Ezek olyan tényezők amiknek értéke van. Ha én eldöntöm, hogy kiadok egy telefonért 300.000 Ft-ot, akkor engem magánszemélyként legfeljebb egy 200-220 körüli ajánlattal tudnál egyáltalán megszólítani.
8/18 A kérdező kommentje:
Egy bontatlan új fél milliós iphone 14 pro maxról lenne szó
2022. okt. 25. 16:25
9/18 A kérdező kommentje:
Számlával*
2022. okt. 25. 16:36
10/18 anonim válasza:
No, én magam ilyen drága telefont semmiképpen nem vennék. A leglegleg az 50 ezer. De ezt félre téve, kizárt hogy bolton kívül bármit is vegyek ebben az árkategóriában. 70%-ot írtam korábban, de olyan 100 ezer felső értékre gondolva (bolti ár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!