Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a fenébe nem tud egy...

Hogy a fenébe nem tud egy fiatal pár havi 500.000 ft-ból kijönni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 22:11
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
89%

Nem eszünk kenyeret, 3-4 napra szoktunk venni 6 zsemlét, de ennyi. Felvágottat, vajat viszont a nagybevásárláson veszünk.

Szoktam enni a munkahelyemen, ugyanazt amit otthon. Haverokkal is szoktunk enni, kb 1-2hetente jövünk össze társasozni, akkor összedobunk pizzára, kfcre, borra, sörre. Nem szokott ott sem fogyni 10 ezernél több egy alkalommal. Inkább 5-6.

Reggelire zabpelyhet eszem, az aprópénz, ahogy a tej is. Talán kb 200 ftból megvan. Ebédre főzök egy nagyobb adag ételt, azt esszük vacsorára is. Egy jobb kaja (párolt zöldségek, sült csirkecomb, krumplipüré) kb 4000 ft két főre. Sushi is kijön mindennel együtt 7000 ftból és két napig esszük, akkora adag. A lazac meg az avokádó az egyetlen húzós benne, minden más párszáz forint.

2022. okt. 19. 14:30
 42/56 anonim ***** válasza:
18%
Szóval a magyaros ételek gusztustalanok, kövérek leszünk tőlük, de a pékkaja, kenyér, smoothie az teljesen egészséges... aha, értem. Meséljetek már még :D
2022. okt. 19. 16:41
 43/56 anonim ***** válasza:
66%

Én nem írtam ilyet, többen írtunk ha nem tűnne fel..

A lényege az volt, hogy nem kell 280 ezret elzabálni 2 embernek,az sem jelenti még az éhezős kutyaszalámit evős szintet..

És igen, én jobban érzem magam egy grillezett kecskesajt+saláta kombó vagy zöld smoothie után mint egy lebbencsleves vagy csülökpörkölt után.. kenyeret se kell éjjel nappal zabálni,nálunk egy pur pur kenyér napokig elég 3 főre

De főzünk mi is magyaros kajákat, nem írtam sehol ilyet, hogy nem.

Látom sem az értelmezés nem megy se semmi..gondolom fusztrált vagy, hogy kölcsönből zabáltok, hála ég nekem ilyenre nincs szükségem, jól keresünk és be is tudjuk osztani

2022. okt. 19. 17:42
 44/56 anonim ***** válasza:
18%

43

"Zabáltok"

Annyira gusztustalan ember vagy hallod, itt vagyunk az infláció közepén, te meg ilyeneket mondasz, hogy zabál valaki?

Emberek lesznek öngyilkosok, mert már most éheznek sokan!!!! Neked meg van pofád azt írni, hogy zabál valaki?

Mi se kölcsönből "zabálunk" már. És veled ellentétben mi tényleg jobban keresünk, mint az átlag emberek. Mi jövőre se fogunk éhezni, mint sokótok, akik itt szájkaratéznek.

"jól keresünk és be is tudjuk osztani"

Ilyen infláció mellett senki se keres jól jelenleg Magyarországon. Legalább úgy szájhősködnél, hogy van valóságalapja.

Csülökpörköltet soha nem ettem, lebbencslevest meg egész életemben egyszer főztem.

Valós adatok birtokában gúnyolódj.

Ja és ha annyira jól keresel (basszalak szájba), akkor ne vedd már meg folyton a hatósági áras tejet, mert 2 hónap alatt csak tegnap tudtunk venni 6 db-ot. Ma reggel mar hűlt helye volt.

2022. okt. 19. 18:08
 45/56 anonim ***** válasza:
22%

Nem veszek tejet boltban..

Valós adatok birtokában gúnyolódj 😂😂

2022. okt. 19. 20:32
 46/56 anonim ***** válasza:
18%

Csak azt mondtam te húgyagyú, hogy ha már ennyit elbaszol kajára, igazán tehetnél a szervezetednek szívességet ennyi pénzből.

De egyébként ja, kategorikusan a pékáru nem egészségtelen, a finomított pékáru az, ami probléma és a mértéktelenség. Ezt is tudhatnád, de gondolom egy tőrőp fakad az, hogy segghülye vagy a saját szervezetedhez és a pénzügyeidhez is.

2022. okt. 19. 20:43
 47/56 anonim ***** válasza:
15%

46

Kedves húgyagyú!

Jobban tisztában vagyok vele, hogy mi az egészséges és mi nem, mint te! Anno személyi edzővel fogytam le, aki kicsit se tanácsolta a te pékkajáidat te szerencsétlen! Fókuszban mindenhol benne volt a csaj. Szóval csak jobban tudja, mint te.

Nagyon ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki szerint a pékkaja egészséges legyen.

De látszik, hogy ezek szerint neked nem jutott se pénzügyi tudat, se egészséges kajára pénz, ha te a pékkajákat meg kenyeret preferálod.

2022. okt. 19. 20:57
 48/56 anonim ***** válasza:
47%

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Júniusi kérdésünk. Minden hónapban összegyűjtöttük a blokkokat, alkohollal együtt költöttünk 100 ezeren belül.

Kicsit se szálltak el a kaja árak, de m1. Hülyékkel kár vitatkozni

2022. okt. 19. 21:41
 49/56 anonim ***** válasza:
0%
És nem, képzeljétek el, hogy már semmilyen alkoholt nem fogyasztunk.
2022. okt. 19. 21:43
 50/56 anonim ***** válasza:
34%

Júniusban volt egy

-tej

170 ft most meg 375 ft

-sajt

1900 Ft/kg lett 3500 Ft/kg

-kaukázusi kefír

200 ft lett 380 ft

2022. okt. 19. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!