Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tegnap buktam egy tízest egy...

Tegnap buktam egy tízest egy fogadóirodánál, amiből aztán 5.200 Ft-ot sikerült visszahoznom. Érdemes a maradék -4.800-at hajszolni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés
Az egyik fogadóirodánál összegyűlt egy nagyobb összeg a számlámra és azt akartam a hétvégén kikerekíteni, amiből aztán történt az, amit fentebb írtam. Azért is dühítő ez, mert ehhez a pénzhez május óta nem nyúltam (tulképp akkor hoztam vissza azt, amit azelőtt elbuktam) és úgy voltam vele, hogy ezzel már nem is játszom, csak a kivételre vár. A most hétvégi Real Madrid - Sevilla meccs lett volna az előzetes terv, hogy ezzel kiegyenlítem a számlám, de 1,38 az odds a Madridra. Megéri megjátszani egy tízessel, vagy egyszerűen szarjam le és vegyem végre ki?

2022. okt. 17. 13:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a mai is döntetlen,

hosszabbításban meg már 3:2

2022. okt. 19. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:

... 18,00 volt az odds döntetlenre

valaki nagyot szakított

14.000.- forintra meg volt a 250ezer.

2022. okt. 19. 15:05
 13/18 A kérdező kommentje:

Sajnos nem láttam a meccset, mert kora délután volt, csak egyszer délután felmentem az nemzetisport oldalára, aztán csak pislogtam, hogy mi van? Most nézem, hogy tizennyolcszoros odds volt a döntetlenre.

Amiket írtál Fradi győzelmeket a PAFC ellen, azok a Fradi otthonában, a Groupamában voltak. Felcsúton egyszer nyert a Fradi, még 2015-ben, amikor először vendégszerepeltek a Pancho Arénában.

Én döntetlenre nem szoktam fogadni, annál inkább a kétesélyre. Szerintem döntetlenre érdemesebb meccs közben fogadni, amikor az egyik csapat megszerzi a vezetést.

2022. okt. 19. 20:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Ja, igen, te is írtad a tizennyolcszoros oddsszot. :)
2022. okt. 19. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:

évtizedek óta fogadok, de szinte kizárt, hogy ebből meg lehessen élni,pedig nagyon sok "módszerrel" próbálkoztam már.

vannak aranyszabályok, amikre oda kell figyelni, amikből nem kevés van és még úgy is veszíteni fogod a pénzed egy idő után, mert mindig lesz, amikor nem elszámítod magad, vagy meglepő fordulat áll be a meccsen.

az egyik legfontosabb szabály, hogy a meccs előtti fogadás sokkal kiszámíthatatlanabb, vagyis hamar el fogod veszíteni a pénzed, ha így játszol.

minden meccs más és más és a csapatok formája, erőviszonyai csak meccs közben derülnek ki és csak ekkor érdemes belépni a fogadásba,ha már látszik, hogy az erősebbnek vélt csapat valóban erősebb is.

persze ez sem garantálja, hogy nyerjél.

biztosabb,ha minél inkább a meccs vége előtt lépsz be, amikor még az oddsok is viszonylag nagyobb nyereményt garantálnak, mint a rizikó, hogy elveszíted. ez a kockázat/hozam arány.

nagy pénzekkel általában csak akkor fogadok, ha szinte kizárt az ellentétes eredmény.

Nálam a nagy pénz kizárólag pár ezres, esetleg nagy ritkán tízezres tétel, vagy amennyit képes vagyok kitermelni a fogadásaimból.

Mivel régóta játszom és nyerni sosem sikerült tartósan, ezért én mindig a minimum befizetést teszem be, ha elvesztem a pénzem, ami 1500 Ft. így ha sokszor vesztem az összes pénzem,amit kitermeltem akkor sem tudok nagyobb összeget elveszteni.

néha sikerül ebből az 1500 Ftból többszöröznöm ,de mindig elcsúsztam eddig egy rossz fogadással.

A módszerem, hogy mindne negatív kimenetelt igyekszem mérlegelni és akkor teszem meg a tétem, ha úgy látom, hogy annak minimális az esélye ,h ne jöjjön be.

pld az egyik csapat vezet 1 ,de inkább több góllal és olyan fölényben van,hogy kizártnak tartom,hogy döntetlenre hozza a másik. de sok fajta helyzet lehet, amit mérlegelni lehet.

az egymás elleni korábbi meccsek, de az utóbbi meccsek formája is ilyen.

az biztos ebből nem lehet profitot szerezni tartósan.

ha szerencséd van, akkor előfodulhat, hogy sorozatosan bejönnek a tippjeid, de ze nagyon ritka

2022. okt. 30. 13:57
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Nálam a beugró 10.000 Ft már évek óta. Kb. egy kezemen meg tudom számolni, hogy mikor játszottam ennél kevesebb pénzzel. Egy barátom egyszer viccesen meg is jegyezte, hogy ,,te nem ismersz a tízesnél kisebb összeget?" Ismerek, de 1.500 vagy 2.000 forinttal az égvilágon semmire sem lehet menni. Minimum 8.00-as oddsszokra kell fogadni, hogy nyerj is valamit. Pl. a kombinált fogadás nálam felejtős. Nincs értelme, mert megraksz 4-5 meccset, abból egy úgyis el fog menni.

A live fogadásban nem értek veled teljesen egyet, hiszen, ha van egy jó 2,25-ös odds meccs előtt az egyik csapatra, akkor felesleges arra várni, hogy na majd meccs közben, amíg döntetlenre állnak mondjuk a 70. percig. Mi van, ha már az első tíz percben kettővel vezetnek? Egy jó oddsról lemondtál, mert vártad, hogy feljebb menjen az odds.

2022. okt. 30. 16:07
 17/18 anonim ***** válasza:

ha havi szinten van egy kereted, amit nem sajnálsz elveszteni és nem raksz be többet, nem hiányzik a háztartásból, akkor rendben van.

rövidtávon lehet nagyobb összegeket nyerni, ha elég nagy tétet raksz be. ha beraksz 50ezret és bejön egy 2es szorzó és bejön még egyszer az már 150 ezer plusz nagyon gyorsan.

viszont ahogy telik az idő ezek a jól megválasztott kezdeti téteken bejött pénzek el fognak veszni a vesztes fogadásokon, vagy gyorsan, vagy többször, attól függ milyen stratégiával játszol. egyben felrakod a pénzed, vagy több részletben igyekszel előre haladni.

nem az odds nagysága határozza meg a sikerességet hosszabb távon, hanem az, hogy bejön vagy sem a tipp minél többször . hiába nyersz 10ből 9szer, ha az egy elviszi az egészet.

úgy gondolom,hogy lehetséges nagyot kaszálni, megvan az esélye, hogy egszer sikerül pár tízezerből eljutni milliókig,ha sorozatban jól megválasztod a tippeket és megválasztod, hogy melyik tippre rakod a teljes összeget és melyikre keveset.

nekem sikerült tízszerezni többször , de nagyjából ott mindig elment egy tipp miatt.

az én stratégiám,hogy a kockázat hozam arányt nézem . a legbiztosabb tippekre rakom a legnagyobb összeget, és a jó oddsokra kevesebbet.

a kockázat hozam arány mérlegelése miatt akár többször veszthetek, de mégis előrehaladok.

ha rosszul mérlegelek, akkor meg vesztek.

nekem mindegy ,hogy 1.01 az odds vagy 1.5, vagy . a lényeg,hogy ahogy megyek előre időben a pénzem nagyobb legyen a vszteségek ellenére is.

olyan 1.5 feletti oddsok kizárt hogy hosszabb távon műkődjenek egyszerűen a valószínűsgek miatt, ahol már nem fogod tudnbi annyira leszorítani a kockázatot. ha szerencséd van, akkor rövidtávon bejöhet,de a folyamatos magas tét miatt egyben elmegy az egész.

ha nem live a fogadás, akkor abban mindig benne van, hogy a jóval erősebb csapat gyenge napot fog ki. ilyen a topcsapatokkal is előfordul és a töükutolsó is meg tudja verbi őket...

elég egy ilyen és e4lmegy az egész felépített sorozatod.

ezért ilyenekre inkább kevesebb pénzt rakok,ha mégis úgy érzem, hogy van benne esély.

focit és teniszt játszom.

ez a módszer több időt igényel.

talán még az műkődhet, ha ritkábban játszol a valóban biztosnak tünőkre raksz, amik nagyobb oddsot adnak. ilyen 1.5 és 2 közt.ehhez visznt türelem és fegyelmezettség kell.

2022. okt. 30. 20:21
 18/18 anonim ***** válasza:

a livenál ,ha nem lő gyorsan gólt az erősebb csapat, akkor az odds is emelkedik. sokszor a gynegébb szerez vezetést, ekkor érdemes beprópálkozni egy kisebb pnzzel.

viszont az a kockázat, hogy kisebb oddsra az erősebb csapat nyerni fog olyan rizikó, ami sztem túl magas. tényleg megjósolhatatlan,hogy mi lesz a meccs képe.

nálam pld alap, hogy nézem a meccs stisztikákat és lehetőleg még a meccset is nézem. a kapura lövések száma a vezetett veszlyes támadások száma is árulkodó, ha az erősebbnek vélt csapatnál nem látom a fölényt ebben, akkor az figyelmezető jel.

2022. okt. 30. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!