Van e valakinek tapasztalata a Magnet-it okos webshoppal kapcsolatban? Mennyire hiteles az oldal, lehet e kivenni pénzt belőle, mennyi összeg után?
Ja, akkor nem lesz visszatérítés.
Nincsből nem lehet fizetni.
Jól ki van ez találva, hogy az ostobábbakat bepalizhassák.
Az ilyen "bomba üzletek" azoknak szólnak akik képtelenek átlátni a rendszert és nem képesek leülni számolni és gondolkodni... :D
Az összes magnetes ugyanazt, a cég által a szájukba köpött marketingdumát képes csak mantrázni...
32es mit sikerült kiszámolnod? Mi az eredmény?Érdekelne mivel támasztod alá az ellenkezőjét annak, amit már írt b.jani is és még páran.
Várjuk. Köszönjük.
“ 23 menj vedd meg az emagnál. Én a másik lehetőséget is nézem cégen belül ahogy keresni lehet vele. De addig amíg nem tudod miről szól pontosan ne írj le semmit és senkit!”
Egyikőtök se írja le, pontosan miért érné meg, hogyan lehet vele keresni. Kaptok egy lehetőséget, írd le itt és győzz meg róla, hogyan és miért érné meg nekem 2-3x annyiért vásárolni meg valamit, mint az értéke! Pontos számításokkal!
És akkor beregisztrálok a te kódoddal vagy mi a szarral!
Hajrá!
“győzz meg róla” "És akkor beregisztrálok a te kódoddal vagy mi a szarral!" xD :D
Ez de kedves....ja...nem. Ezután biztos segíteni akar majd neked bárki is ezzel kapcsolatban.:D
Amúgy engem is érdekelne mert eddig amilyen hirdetöket láttam, a tipik topshop szöveg sajnos engem nem győzött meg..inkább bekapcsolt a vészjelzö
Te már döntöttél barátom!, pár hozzászólással ezelőtt! Amikor látatlanban bármilyen tapasztalat(pozitív/ negatív) nélkül véleményt alkottál számodra ismeretlen dolgokról és emberekről.
Na. Ennyire azért talán mégsem "ostoba" senki hogy neki álljon meggyőzni, pont Téged..... ;-) :)
Mindenki felnőtt ember utána tud járni maga aztán döntést hozni. Ilyen egyszerű. Hajrá!
Le tudom, és amúgy már meg is tették előttem, és én is, ha figyeltél. Értelmezd, utána a többi a TE dolgod.
Feltett valaki 1 kérdést, arra jöttek válaszok, hogy miért jó. Az, hogy te nem hiszed el.. Bár tapasztalatod továbbra sincs.. az a te dolgod csak legalább ne hátráltass és ostobázz vadidegeneket ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!