Hogy legyek magabiztos az új munkahelyen?
Gyárból gyárba megyek itt sajnos nincs más hiába csinálok bármit az eladói végzettségemmel nem kellek sehova. Eddig egy német gyárnál voltam ahol 2 évvel ezelőtt úgy kezdtem, hogy bepánikoltam, stresszeltem, es kiraktak sorfeltoltonek sajnos ez lett a vesztem. Eltort az ujjam, sokat voltam tappenzen covid, torokgyulladas, gyerekem is beteg volt utana kisebb urugyekkel adtak a papirokat hogy mikor mit hibaztam elso fegyelmi, masodik a harmadiknal kirugtak. De olyanok miatt kaptam, hogy pl nalunk volt olyan, hogy bizonyos %nal a sorfeltolto szereloi feladatokat is ellat meg termeket valt es sajnos egyszeruen nem tudtam osszehangolni a kettot de mar jottek a papirokkal. A vegen kiderult, van egy kollegano o is sokat hianyzik az asztmas gyereke miatt o is ugyanezen megy at, mint en. Az allasinterjun magabiztos voltam, nem hallgattam senkire, hogy ez milyen szar munkahely vegig csak az lebegett a szemem elott, hogy ketten egyutt a ferjemmel milyen jol fogunk elni. A kezem se remegett a tesztirasnal 5 perccel korabban fejeztem be. Fel is vettek. Elso napon nem szeretnem ugyanazokat a hiabakat elkovetni. Szeretnek magabiztos, hatarozott ember lenni aki tudja mit csinal, hogy ne utaljanak ki. Hogy tudnam az agyambol kiuzni a pani szornyecsket es csak a feladatra koncentralni?
Bocs, hogy hosszu lett csak szeretnek ezen a munkahelyen 2 evnel tovabb maradni, ha nem lesz mas addig.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!