Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy legyek magabiztos az új...

Hogy legyek magabiztos az új munkahelyen?

Figyelt kérdés

Gyárból gyárba megyek itt sajnos nincs más hiába csinálok bármit az eladói végzettségemmel nem kellek sehova. Eddig egy német gyárnál voltam ahol 2 évvel ezelőtt úgy kezdtem, hogy bepánikoltam, stresszeltem, es kiraktak sorfeltoltonek sajnos ez lett a vesztem. Eltort az ujjam, sokat voltam tappenzen covid, torokgyulladas, gyerekem is beteg volt utana kisebb urugyekkel adtak a papirokat hogy mikor mit hibaztam elso fegyelmi, masodik a harmadiknal kirugtak. De olyanok miatt kaptam, hogy pl nalunk volt olyan, hogy bizonyos %nal a sorfeltolto szereloi feladatokat is ellat meg termeket valt es sajnos egyszeruen nem tudtam osszehangolni a kettot de mar jottek a papirokkal. A vegen kiderult, van egy kollegano o is sokat hianyzik az asztmas gyereke miatt o is ugyanezen megy at, mint en. Az allasinterjun magabiztos voltam, nem hallgattam senkire, hogy ez milyen szar munkahely vegig csak az lebegett a szemem elott, hogy ketten egyutt a ferjemmel milyen jol fogunk elni. A kezem se remegett a tesztirasnal 5 perccel korabban fejeztem be. Fel is vettek. Elso napon nem szeretnem ugyanazokat a hiabakat elkovetni. Szeretnek magabiztos, hatarozott ember lenni aki tudja mit csinal, hogy ne utaljanak ki. Hogy tudnam az agyambol kiuzni a pani szornyecsket es csak a feladatra koncentralni?

Bocs, hogy hosszu lett csak szeretnek ezen a munkahelyen 2 evnel tovabb maradni, ha nem lesz mas addig.

2022. okt. 9. 08:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!