A black friday még mindig egy scam magyarországon?
Figyelt kérdés
Tavaly nem nagyon figyeltem az árakat. Mekkora leárazások szoktak lenni az eredetihez(oktoberi árakhoz) képest?2022. okt. 5. 21:53
1/6 anonim válasza:
A sláger termékek esetén max. 25-30%, de inkább csak 10-15. Amitől tényleg szabadulni akarnak az üzletek, arra adnak 50-80%-ot, de nem ez a jellemző.
2/6 anonim válasza:
Igen. Amerikában ilyenkor kisöprik a régi készleteket és 60-80%-os leárazások vannak.
Idehaza 20-30%-os akciók vannak, miután korábban 20%-ot emeltek, a sok hülye meg ugyanolyan hisztérikusan vásárol, mint az USA-ban.
3/6 anonim válasza:
Persze van, ami megéri. Én pl ilyenkor szoktam mosogatógép tablettát venni, mert arra simán 50-60% engedmény is szokott lenni, azt 15 ezerért veszek egy évre elég adagot.
5/6 anonim válasza:
Én is mosogatógéptablettát szoktam venni ilyenkor 🤣
Bár amióta kipróbáltuk az aldis sajátmárkásat, azóta azt használjuk, ugyanolyan jó, mint a legdrágább finish, csak töredékébe kerül.
6/6 anonim válasza:
#5: Kinek mi. Én Jar Platinumon kívül nem vagyok hajlandó mást használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!