Melyik állampapírt vennétek most?
2 fajta állampapírom van. Érdekelne, hogy a mostani gazdasági helyzet + magas infláció mellett melyikbe kellene áthelyezni a befektetett pénzem. A meglévő állampapírok:
1. MÁP+ N2026/07
2. PMÁP 2027/I
Sajnos már nem látom át, hogy melyik állampapír mennyit ad és hogy lehet hozzányúlni stb...
A PMÁP úgy tudom, hogy jó, de annak is biztos vannak fajtái. A MÁP+ már nem hoz eleget, ezért abból kivenném a következő kamatkifizetéskor a pénzt és áttenném egy másikba. Ti melyikbe tennétek?
Bármiféle felvilágosítást és tanácsot szívesen fogadok!
Köszönöm szépen!
Van egy olyan oldal aminek a keresőjébe beírod, majd nyomsz egy entert egyből kiadja, "hogy melyik állampapír mennyit ad és hogy lehet hozzányúlni stb..."
Mentsed le a kedvencek közé, nehogy elfelejtsed a nevét:
Pl. a google oldalon rákeresve a "N2026/07"-re kapásból az első találat:
Illetve a másik: [link]
Tudom-tudom félelmetes a google használata, 96 éves nagymamámnak is beletelt majdnem 1 órába amíg hozzászokott a használatához, ne add fel te se kedves kérdező, kitartás, bele fogsz jönni!
Ha a szövegértés miatt nem tudsz dönteni köztük, ez esetben a "2. PMÁP 2027/I" a jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!