Állampapírba fektetni mennyire jó ötlet?
Figyelt kérdés
Örököltem 6 milliót és jelenleg nincs rá szükségem. Valami biztonságos befektetést szeretnék és ezt javasolták.2022. okt. 2. 13:03
1/6 anonim válasza:
Szerintem az egyik legjobb befektetés. Főleg ha nincs időd befektetésekkel foglalkozni, és csak el szeretnéd rakni apénzt biztonságban pár évre. Addig nem lesz baj az állampapírokkal, amég nincs allamcsőd, az meg nem úgy néz ki hogy pár éven belül lenne.
2/6 anonim válasza:
Biztonságos.
De sajnos a reálértékét nem fogja megőrizni a pénz, ugyanakkor - ha nem akarsz kockáztatni -, úgy ennél jobb alternatíva most nincs.
3/6 anonim válasza:
Jobb mintha bankszámlán tartanád, mert legalább részben álllja az inflációt, nem szükséges hozzá komolyabb pénzügyi előképzettség. Viszont pont ezért nem is fogsz meggazdagodni belőle.
4/6 anonim válasza:
Sztem full hulyeseg, akkor inkabb s&p500
5/6 anonim válasza:
És melyik állampapírba tegye mégis? Bónusz, esetleg PMÁP?
6/6 anonim válasza:
Úgy van. Vagy Bónusz vagy új PMÁP. Vagy fele-fele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!