Olyan alkalmazást keresek, amin keresztül kapok pénzt ha valaki átutal nekem, de nem kér telefonszámot, személyi igazolványt, és semmi személyes adatot, tehát egyszerűen lehet rá regisztrálni csak email címmel és jelszóval, és mások könnyen tudnak nekem utalni anélkül is, hogy letöltenék az appot, mondjuk egy linken keresztül. Az is jó, ha bitcoinban kapom meg a pénzt, de az is ha csak egyszerű pénzt kapok. Van ilyen app? (Egyébként annak nagyon örülnék ha lehetne bitcoinnal kereskedni, befektetni biztonságosan az appban, de nem muszáj, hogy olyan app legyen!)
Te nem gyerek vagy, nem is 16 éves, de még csak nem is "kislány".
Valami piti seftelést akarsz csinálni, de annyi eszed mér nincsen, hogy biztonságos alternatívát találj és itt puhatolózol.
2022. okt. 1. 19:41
12/20 anonim válasza:
Amikor anyukád megkérdi: Lányom, honnan van ez a Barbibaba? Akkor azt válaszolod hogy egy ügyfeledtől kaptad a nyújtott szolgáltatásokért. Később nercbundát vagy ékszereket is adnak. A postát csomagkűldést pedig rég feltalálták. Pénz nem kell.
2022. okt. 1. 19:41
13/20 A kérdező kommentje:
Biztosíthatlak róla, hogy 16 éves kislány vagyok.
Ember, nekem nem most kell a pénz, már mondtam, hogy 18 éves koromra kell, hogy el tudjak otthonról szökni! 18 évesen váltanám ki a pénzt, és úgy kéne most gyűjtenem, hogy a szüleim ne tudják meg.
Még mindig nincs meg a megfelelő app, mert szülői beleegyezés kell az egyikhez. Valaki segítsen pls!
2022. okt. 1. 20:20
14/20 anonim válasza:
A paypal szépen megőrzi neked addig.
2022. okt. 2. 06:26
15/20 A kérdező kommentje:
De PayPal nem fogad utalásokat addig amíg nem mutattam fel személyit én meg még nem vagyok 18
2022. okt. 2. 12:10
16/20 anonim válasza:
a 16 éves lányok nem mondják magukra hogy "kislány", tehát kamu vagy :D
2022. okt. 3. 19:14
17/20 anonim válasza:
Látom sokan hozzák a formájukat... szégyen.
Kérdező nem véletlenül nincs ilyen. 18 éves korodig jogilag nem vagy cselekvőképes. Nem csinálhatsz semmit szülői, gondviselői beleegyezés, felügyelet nékül. Amit te csinálni szeretnél az jogi aktus, egy szerződéskötés. 18 éves korod előtt ilyent nem csinálhatsz.
Egyetlen megoldás van, ha megházasodsz, akkor a jog is elismer felnőttnek. Várd ki ezt a két évet, vagy tárgyald meg a szüleiddel a dolgot.
2022. okt. 3. 20:21
18/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamu, miért ne lennék kislány ha jogilag gyerek vagyok?
Jó, rendben, akkor kivárom azt a két évet, addig nem csinálok semmit.
2022. okt. 3. 21:41
19/20 anonim válasza:
Azt nem tudod esetleg megcsinálni, hogy valaki nagykorú hozzátartozót kérsz meg, akiben megbízol, hogy az ő nevével csináljátok PayPalt? Vagy esetleg még tudod talán használni a Moneygram-et, bár Magyarországon nem túl elterjedt és asszem az alkalmazást én itthon le se tudtam tölteni, de ha jól emlékszem az nem kért személyit (bár lehet rosszul emlékszem, ez esetben marad az első ötlet)
2022. okt. 4. 08:26
20/20 anonim válasza:
Rengeteg crypto tárca van amihez még email cim se kell. Beregisztralod magad es oda tudnak kuldeni kulonbozo crypto coinokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!