Valaki segítseen?
Figyelt kérdés
Zalando-ról szeretnék rendelni egy cipőt,de amikor be raknám a kosárba azt írja ki hogy:
" Limitált termék
Maximálisan rendelhető:1"
Most evvel mit csináljak?
Nem engedi berakni a kosárba és ez alatt mit értenek?
Lehet hogy buta vagyok de nem értem
2022. szept. 28. 22:28
1/12 A kérdező kommentje:
Na nem is az, azt értem hogy csak egyet lehet egyszerre venni, de miért nem engedi berakni a kosárba?? Amikor rányomok pirosra vált a "kosárba" gomb
2022. szept. 28. 23:03
2/12 anonim 

válasza:

Mert nem lehet megvenni és kész...
3/12 A kérdező kommentje:
Hát köszi
2022. szept. 28. 23:13
4/12 anonim 

válasza:

Mert 2 cipőt akarsz venni, egy jobb és egy bal lábast. Miközben max 1 rendelhető.
5/12 A kérdező kommentje:
Haha
2022. szept. 29. 06:02
6/12 anonim 

válasza:

Valszleg az adott cipőből az adott méret nem elérhető.
7/12 anonim 

válasza:

Webshop tulaj vagyok. Szoktak lenni ilyen problémák, hogy nem lehet vásárolni. Érdemes írni egy e-mailt nekikm
8/12 A kérdező kommentje:
De nem csak egy cipőt nem tudok, hanem többet is. Pont amelyikek tetszenek azt nem engedi a méret mindegy, semmilyen méretben nem fogadja el. És írnék de egyenlőre nem találtam emailt
2022. szept. 29. 16:43
9/12 A kérdező kommentje:
És csak ezeket a "Limitált" termékeket nem engedi
2022. szept. 29. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!