Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megváltozott munkaképességű...

Megváltozott munkaképességű vagyok ellátás nélkül. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Skizo affektív zavarok depressziós típusa

Szorongásos depresszió

Egészségi állapot 47%

C1 es kategóriába tartozom. Az ellátásom nulla forint mivel hogy nincs meg a jogviszonyom 5 éven belül 3 év ledolgozott munkaidő.

1803 ledolgozott munkanapom van összesen (31 éves vagyok bölcsész diplomám van) de mivelhogy 5 éven belül nem jön ki az 1095 nap nem kapok semmit se.

4 órában dolgozok egy rehabos munkahelyen ahol egyébként kb mindenki persze rajtam kívül... kap valami juttatást min 22.500 Ft és / vagy utazási kedvezményt a fizetése mellé ami 70 ezer forint nettóban.

Én pedig támogatott lakhatásban élek bizonyos okokból és a lakhatás elviszi a pénz egy részét.

Igen, konkrétan 70 nettón kívül semmi bevételem nincs.

Ráadásul az állapotom valószínűleg romlott is amióta megváltozott munkaképességű vagyok 3 szor kerültem pszichiátriára kb de személy szerint dolgozni akarok, de ez az egész akkor sem fair így velem szemben.

Tényleg nem vagyok jogosult semmilyen ellátásra?

Beteg emberként éljek meg havi 70 ből?

2022. szept. 28. 19:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Ez manapság már napidíjnak is kezd sovány lenni, nemhogy havinak. El nem tudom képzelni azt a szűkölködést, amin át kell menned, és remélem találsz valami megoldást rá, mert nyilván a jelen helyzet nem fenntartható.

Fizikailag munkaképes vagy?

Külföldre nem gondoltál?

2022. szept. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!