Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha 2 hét alatt...

Mit csináljak, ha 2 hét alatt elköltöm a fizetésemet? Jól keresek, de nem tudom beosztani a pénzemet.

Figyelt kérdés
Nettó 465 keresek, de kb 2 hét alatt elmegy. Most pl. 3 ezerem van már csak, ha nem lenne ez a folyószámla hitel (200) nem tudom, h mit csinálnék okt 5ig. Hogyan osszam be a pénzemet?

2022. szept. 21. 23:49
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Az albi azért olyan olcsó, mert csak 1 szoba :/

A 2500 forint az a melohelyen annyi, ott ennyi az ebéd. Igazából ha otthonról vinnék kaját, akkor kimaradnék az ebéd közbeni beszélgetésből, azt nem akarnám. Bár főzni sem nagyon tudok, max tojás meg zacskós levesek.

A háztartási kiadások(Tusfürdő stb.) benne vannak a heti bevásárlásokban, amikor kaját veszek reggelire meg vacsira.

Közlekedési koltsegem nincs, kocsi nincs, bp n lakom viszonylag közel mindenhez. Bérletet nem veszek, vonaljegyet szoktam, 10 db-os többségében, 3000.

A többit nem tudnám megmondani tényleg. Csak úgy elmegy. Pl a hétvégén vettem 2 új farmert, meg egy őszi cipőt, összesen 35 ezer volt, de igyis az olcsóbbat vettem meg a cipobol, mint amit szerettem volna.

2022. szept. 22. 13:01
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Amiket összevásárolsz azokra tényleg szükséged van vagy csak a vásárlás öröméért vásárolsz? Célok kellenek, ahhoz terv. Hó elején félre rakni és maradékból élni. Kell zsebpénz is az elszóráshoz, de heti fix összeg.

Írd minden kiadásod naponta és látod, hogy mire megy el és főzz magadra!

2022. szept. 22. 13:04
 23/32 anonim ***** válasza:
80%
21: ebből nekem az jön le, hogy szándékodban sincs változtatni a pénzszóráson, csak panaszkodni jöttél ide...
2022. szept. 22. 13:08
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

35 ezer két farmerért és egy cipőért még nagyjából oké is, bár nyilván olcsóbban is meg lehet úszni, de kérdem én: mégis milyen gyakran vásárolsz ruhát?

Én éves szinten nem költök 100 ezret ruhára és cipőre...

2022. szept. 22. 14:17
 25/32 anonim ***** válasza:
83%

A másik megoldás: keresni kell egy másodállást, és a bevételeidet növelni, hogy a kiadásaidra elég legyen.

Ha a kiadásokat nem akarod visszafogni.

2022. szept. 22. 14:25
 26/32 anonim ***** válasza:
87%
Vegyél egy masszív széfet amin be tudod állítani, hogy 1-2-3 hétig ne nyíljon ki és fizetés után rakj bele annyi kesst amennyit szeretnél félrerakni. Kezdésnek megfelel, egy-két hónap alatt biztos hogy visszahozná az árát.
2022. szept. 22. 15:42
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

A ruha az sajnos reális, hogy ilyen drága. Olcsóbban csak a használt ruha jön ki. Viszont valóban nem kell ennyiszer venni. Nadrágot egy évben 3-at elég venni, a cipőkből sem kéne, hogy szezononként sok tönkremenjen, 1 új csizma télre + 1 új szandál nyárra + papucs, edzőcipő ez bőven elég kéne legyen átlagban egy évre, sőt, nekem kb 3 évre. Vegyél jó minőségűt, tartósat, ne divatosat, hanem inkább klasszikusat, amit sok mindennel fel tudsz venni.

Kevesebbet éttermezgess, tanulj meg főzni.

2022. szept. 25. 13:23
 28/32 anonim ***** válasza:
67%
Semmi értelme másodállást vállalni, azt is ugyanúgy elbszná. Nem tudom, hány éves vagy, de ez azért nem atomfizika. Írd fel, miket veszel, hogy láad, hol rontod el. Azt vedd meg, ami kell. Főzz otthon, járj kevesebbet bulizni, ne vegyél farmert ha nincs rá szükséged, mittudomén. Neked van ezekre rálátásod. Hány évesen vagy ennyire életképtelen?
2022. szept. 25. 16:56
 29/32 anonim ***** válasza:
67%

28: elég gyanúsan elinalt innen a kérdező...

Nem tudom, milyen csodára várt a kérdésével...

Leírtuk a képletet: vagy jobban fizető állást keres, vagy visszaveszi a költekezéseit.

Nincs harmadik út.

Bár igazat adok neked, hogy ilyen mentalitással 5x ennyi pénznek is a s..gére verne....

2022. szept. 25. 16:58
 30/32 anonim ***** válasza:
73%
És mi vagyunk lepontozva, az utolsó kettő :D sok sikert a felelős élethez, ilyen idióta felelőtlen pénzköltési szokásokkal :D
2022. szept. 25. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!