Fél éve várok a sheines rendelésemre, azóta nem kaptam meg, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Február 20 körül rendeltem az appról, azóta nem jöttek meg a megrendelt cuccok. Az utolsó értesítést Április 1-én kaptam, hogy "Have been signed, delivered" pedig nem kaptam semmit. A csomagot postára kértem, de ott sincs semmi. Hála Istennek, nem nagy összegben rendeltem, de szeretném megkapni őket, ha már kifizettem. Írtam már mailt is nekik, de csak egy olyat kaptam vissza, hogy meg van telve a postafiókjuk, és nem tudják kézbesíteni az üzenetem. Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám megkapni a csomagom? Vagy esetleg a pénzt hadd kapjam vissza? Előre is köszönöm a segítséget.2022. szept. 21. 19:42
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem a shein nem szállít postára.
Nem tudom melyik fuvarcég szállítja ki ,mert még most rendeltünk először,ès a férjem vette át.
2/2 anonim 

válasza:

Hát ezt akkor kellett volna reklamálni, amikor állítólag kiszállították
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!