Aliexpressz-ről már rendelt valaki? és volt negativ tapasztalata? Mert nekem volt! Február elején és február végén és március közepén rendeltem,elektronikai alkatrészeket! De a rendeléseim nem érkeztek meg a mai napig! Pedig bőven eltelt 75 nap.
Augusztusban járunk. Kb 1 hónapja reklomáltam hogy nem érkezett meg a rendelés!nyomon sem tudom követni.Azt irták vissza hogy legyek türelemmel 75 nap...
Szerintetek meglesz a csomagok? Vagy mit lehet tenni ilyenkor?
Az Ali nem webáruház, hanem egy piactér. Azaz több ezer különböző eladó hirdet rajta, és mindegyiknek más a termékköre, minősége, szállítási jellemzője. Így nem lehet általánosítani, mert minden egyes rendelésnek más jellemzője van, mivel az oldal csak a felületet adja.
Kínából a 60-80 nap standardnak mondható, elég csak annyi hozzá hogy olyan szállítási módot válassz, és nem repülővel jön hanem konténerhajóval. Vagy épp világjárvány legyen, gondok a szállítási és feldolgozási rendszerben. Önmagában a 75 nap nem túlzás. Viszont elvileg (legalábbis pár hónapja még korona alatt) 60 napot adott az oldal türelmi időként, efölött már nyomhattad is a visszatérítést. Aztán vagy megjött mégis a rendelés, vagy nem.
Most is ha megnézed a rendeléseid listáját, 75 nap után már simán elérhetőnek kell lennie a visszatérítésnek. Egy februári rendelés augusztusban kétség nélkül késésben van, és nem várható hogy megérkezik.
Írj nekik megint, az adott rendelésnél nyisd meg az ügyfélszolgálatot.
Ha máshogy nem megy és beszélsz angolul, próbáld meg felhívni őket.
Nekem 3 hét alatt kihozták.
Csodálkoztam is, remélem ez a lendület kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!