Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért akarják kihúzni emberek...

Miért akarják kihúzni emberek szar munkahelyen a próbaidő végéig?

Figyelt kérdés

Miért jobb az, ha a szarból csak 1 vagy több hónapos felmondási idővel távozhatsz, mintha azonnal kiszállnál indoklás nélkül a próbaidő alatt?

Ezen az oldalon és több fórumon is olvastam ilyet emberektől.

2022. szept. 20. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom mert ha nincs bevétele, nem tud megélni.
2022. szept. 20. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem kezd el állást keresni addig is? Miért akarja megvárni, míg lejár a próbaidő? Jutalom van a végén vagy mi van?
2022. szept. 20. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert az átlag prolinak tovább tart új melót találnia, mint a próbaidő.
2022. szept. 20. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is az állhat leginkább a háttérben, hogy addig nem mondanak fel, míg nincs biztos helyük máshol, ez pedig sok időbe telik. Eleve csomó helyen hetekig annyit se jeleznek vissza, hogy "köszönjük a jelentkezést, megkaptuk a CV -det". De szerintem ez melója válogatja,van ahová több százan jelentkeznek, máshová meg mondjuk húszan, utóbbi esetben jobban pörgetik a folyamatot.
2022. szept. 21. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
mert nem akarok éhen dögleni
2022. dec. 7. 11:43
 6/6 anonim válasza:

Az a jutalom ,hogy ott szophatod a f***-t.

Ha nem nyaltad jól a főnök segét akkor kirugnak másnap.

És kiköltözhetsz az utcára.

De egyébként gondolom ,ha nem akar ott dolgozni 3hónap után úgy van vele vagy legalább is én ,hogy addig is keresett egy kis pénzt ill gyűjtötte a tapasztalatott.

okt. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!