Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan értétek el a 100 milliót?

Hogyan értétek el a 100 milliót?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném, akiknek már van 100milliós vagyona. Ti hány évesen értétek el, és hogy sikerült? Mekkora része a vagyonotoknak az ingatlan, amiben laktok?

#vagyon #100millio
2022. szept. 19. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"100 millió ft már nem akkora összeg, egy kisebb normális családiház jön ki ennyiből"

Oké bátyja, indítom az órát, innentől kapsz 2 évet, hogy összeszedd. 🤡 Korrekt voltam, mivel azt mondod nem akkora összeg, tehát 3 hónap alatt is össze kellene tudnod szedni ez alapján, én viszont adok neked két évet rá.

Egyébként tudom, hogy az utolsó kabátgombot is bele szokták számolni a vagyonba, én viszont azt mondanám, hogy a ténylegesen felhasználható, mozgatható vagyonnal érdemes számolni, mert használni ezt tudod csak ténylegesen. Más üzleti könyvekben is olvasom, hogy a saját lakást, amiben laksz, nem érdemes vagyonként számolni, amikor ezzel kalkulálsz (akkor sem ha az is beletartozik), mert abban laknod kell. Ha azt pénzzé teszed, nem lesz hol laknod, úgyis venned kell másikat, vagy havi 200 ezreket költeni albérletre, szóval az nem olyan vagyon, aminek a teljes része felszabadítható. Ha van egy 100 milliós lakásod Pesten, bár amúgy inkább 60-70 szerintem egy átlag lakás ott, akkor azt úgy számold, hogyha eladod, neked is venned kell egy másikat szintén kb. ennyiért, szóval sehol nem vagy, esetleg vidékre költözöl fele ennyiért, ekkor tudsz a 70 millióból olyan 30-at megmenteni, vagyis ennyit használhatsz ténylegesen.

2022. szept. 20. 07:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Örököltem. A fizetéseimből kb. Éhen halnék ,pláne ha még törlesztő részleteket vagy albérletet is kellene fizetnem. A 100-as a lakásom, cuccaim autóm értéke. Abszolút nem érzem magam gazdag embernek még egy adriai nyaralásra sem jutott az idén. Aktuálisan az autó eladásán gondolkodom,ha Bp-i lennék már rég nem lenne autóm.
2022. szept. 20. 08:06
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
A kérdés úgy szólt, hogy hogyan értétek el a 100 millió vagyont. Abban nem volt benne, hogy egyes vagyonelemekkel nem kell számolni.
2022. szept. 20. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!