Hogy adtok el elektronikai eszközöket?
Én most döntöttem úgy hogy eladok néhány konzol játékot és elektronikai eszközt. Nem akarom ezt a honlapot hirdetésként használni ezért nem írom le hogy mi, ne is kérdezzétek, viszont azt szeretném kérdezni hogy hogyan szoktátok megoldani a vevőhöz történő eljuttatást?
A munkahelyem nagyon közel van a postához, simán fel tudnám adni viszont soha nem csináltam ilyet.
Tehát én úgy gondolom hogy nyilván mivel elektronikai eszközök, meg hogy ne szívjam meg ha nem veszi át, előre utalással küldeném el neki a cuccot. Tehát elutalja az árát + postai költséget, és én feladom neki, megkapja, mindenki boldog.
De azt honnan lehet kideríteni hogy mennyibe kerül elküldeni a csomagot? Illetve ha nem veszi át, a visszaküldésnél merül fel költség?
Meg hát ezeket a játékokat valahogyan be is kell ám csomagolni. A csomagolási költség is a vevőre terhelendő? Tudjátok mire gondolok, az a buborékos nejlon belsővel, barna külsővel rendelkező boríték. Azt a postán lehet kapni? Mennyi forint darabja, és mi annak az elnevezése?
Látjátok, ennyire vagyok vakon :D
Nem igazán tudom hogy megy ez..

Hardveraprón hirdetek leginkább.
(Meg persze fb marketplace)
Általában személyes átvételt kérek vagy foxpostot fizesse a vevő.
Ez a foxpost jónak tűnik. És előre utalással szoktátok kérni?
Vagy ha utánvét van foxposttal akkor ha nem veszi át az plussz pénz, és a szállítást én álltam?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!