Melyik biztosítónál lehet a lakásbiztosítás mellé, elektronikai eszközöket is biztosítani ha elromlik (laptop,tv stb..)?
Igen erre gondoltam #3.
Ez a ritka én úgy gondolom, mert még nem találtam ilyen biztosítót.
Nálunk most díjmentesen adjuk otthon biztosítás mellé a homeoffice csomagunkat. Ez pl. térít laptopra (leesik, kóla ráömlik). Illetve extra garancia hosszabbítás boltban újan vásárolt eszközökre (nem a már meglevoekre)
Egyéb meghibásodásra senki nem fog fizetni. Akkor mindenki évente cserélné az eszközeit a biztosító terhére.
(előző folytatása...)
Ha biztosítási esemény miatt
megy tönkre valami (pl. beázás) arra természetesen fizet az otthon biztosítás.
Szia!
Alapvetően minden biztosítónál tudsz kötni rájuk biztosítást. Ha viszont kifejezetten arra gondolsz, hogy magától romlik el a készülék arra kiegészítő biztosítások vannak. Ez biztosítóként eltérhet. Mi (nem írok cég nevet, hogy ne legyen reklám) a Garancia+ szoktuk ilyenkor adni mellé. Ez havi szinten körülbelül egy kávé ára és kapsz +5 évet a készülékre. Itt megjegyzem, hogy ugyan úgy rendeltetés szerű használatra vonatkozóan. Ha focizni fogsz a telefonnal arra nem fizet senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!