A Bitcoin tényleg nem tud semmit?
Nagyjából ugyanakkora valószínűsége.
Majd biztos a kormányok hoznak egy olyan törvényt hogy elesnek egy csomó adótól...:))))
Mert a kormányoknak ez a szokasukakkor bajnok ez a szokások hogy nem akarnak pénzt.
"Ja, hogy fingod nincs az egészről? Az más."
Neked nincs fingod kedves két pipás 0%-os 🤡🤡🤡 ilyen jogszabályt igen is hozhatnak, és hozni is fognak idővel, ha már más ország megtette.
"Kerdezo, igazan utananezhetnel a dolgoknak... Kinaba betiltottak a banyaszatot, 2 honapig leesett a hashrate, ma meg mar szinte ott van mint elotte. Annyi hulyeseget beszelsz.."
Te árasztod a baromságot magadból, nem is keveset, és csak okoskodsz. Attól hogy hashrate ott van szinte mint előtte, a tényen még nem változtat, hogy Kínában pl. már nem is kriptózhatnak. Ha itt is hoznak egy ilyen jogszabályt, akkor verheted magad habzó szájjal, te se fogsz kriptózni, hiába vagy ilyen nagyokos. 🤡🤡🤡
Én azt pofázom, amit úgy látszik nem bírtok felfogni, hogy ez egy olyan rendszer, aminél a nagy "szakértők" állandóan azt fújják, hogy milyen jó, megkerüli a hagyományos pénzrendszert, ezt nem a bankok irányítják, meg nem a kormányok. Ezzel altatja magát az egyszeri panelproli kockagyerek, aki azt gondolja, hogy végre van egy befektetés, amit nem a Wall Street irányít, nem a felső tízezer befolyásol, amiből ő is, mint egyszeri niemand utolsó senki is profitálni tud. Óriási tévedésben van mindenki. Ez addig van így, hogy nincs szabályozva, amig azt nem mondják, hogy ennyi volt. Egy törvény ellen nem tudsz mit tenni. Bármelyik orszàg bármikor betilthatja, ahogy azt veszi észre, hogy neki ez már nem tetszik. Anno itt is ment, hogy be kellene tiltani, nem is olyan régen. Ahogy majd a zöldek és mindenki, akinek nem tetszik a rendszer, elkezd lobbizni, hogy ez környezetszennyező, meg nem jó, ez a baj, meg az, majd jön egy nemzetközi szabályozás simán, vagy EU-s szinten akár, vagy csak simán egyes tagállamok. Én erre akarok kilyukadni, lesz.rom, hogy te mekkora szakértő vagy, meg akárki, azt is, hogy profitálsz vagy sem, meg hogy érezte-e az árfolyam a kiesést vagy sem. Nem ezt akartam írni te nagyokos, pusztán erre a hurráoptimista hozzáállásra reflektáltam, hogy egy percig se gondold már, hogy te mint egyszeri porszem, elhanyagolható jelentéktelen tényező, majd te ebből leszel milliàrdos, meg ez lesz a te befektetésed. Mindig is fent döntötték el a nagyok, hogy neked mid lehet, meddig nyújtózkodhatsz, legyen akármilyen liberális hozzáállás a gazdasàghoz. Egy bizonyos szint után majd megelégelik az illetékesek, és jön a tiltás. Ahogy pl. egy szimpla elf bár-t is lazán betiltottak mindenfélére hivatkozva, csak mert úton útfélen árulták, megkerülve a rendszert.
"Neked nincs fingod kedves két pipás 0%-os 🤡🤡🤡 ilyen jogszabályt igen is hozhatnak, és hozni is fognak idővel, ha már más ország megtette."
A diktatúrák megtették, demokráciák nem. Ezen kéne elgondolozni, diktatúrában az életedet is simán elvehetik nem csak a pénzedet. Kínában is a lakosság jó része börtönben van olyan okok miatt ami miatt nálunk nem lennének. De ha az egész világ diktatúra lesz akkor úgy is elveszik mindenedet úgyhogy nincs értelme erről beszélni.
Az a baj h a kerdezo lehuz a szintjere es megver tapasztalatbol :))
Kerdezo okoskodj meg, en a kriptora mint befektetes tekintek. Eleg sok penzt kerestem vele. Ha te ugy latod nincs jovoje allj be shortba, aztan a piac majd eldonti hogy igazad volt vagy sem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!