Minimálbérből egyedülállóként hogy lehet megélni?
Figyelt kérdés
Számomra elképzelhetetlen, de mégis vannak, akik megélnek és ezért érdekel, hogy hogyan lehet. Lehetséges-e úgy, hogy valakinek nincs saját ingatlana?2022. szept. 6. 19:15
2/7 A kérdező kommentje:
És úgy nem lehet, hogy albérletben él? Nem otthon.
2022. szept. 6. 20:13
3/7 A kérdező kommentje:
Ha lakhatása van, akkor mennyire elég ez a pénz, híg, lehet belőle kijönni. Kicsit bővebb válaszokat írjatok légyszi.
2022. szept. 6. 20:14
4/7 anonim válasza:
A-a, albiban biztos nem él, legalább is Pesten nem.
Én garantált bérminimumot kerestem, az akkor volt 140.000 Ft, szüleimnél laktam és szórakozásra se nagyon volt pénzem, nemhogy albérletre...
5/7 Haburc válasza:
Sajnos a mai világban elszomorító, hogy minimálbérrért meg közmunka bérért kell dolgozni. Arra sem elég, hogy WC-n kitöröljem a seggem, főleg, hogy az árak meg az egegbe szöktek. Minimum nettó 300 ezret kellene már adni a dolgozóknak. Milyen érdekes, hogy már lassan 20 éve vagyunk uniós tagállam, az árak nyugatiak, a bérek meg keletiek.
6/7 anonim válasza:
Az egyedülálló fiatalok legnagyobb része meg van elégedve a fizetésével és az igényeik sem nagyok. Nem értem mi a baj....
7/7 anonim válasza:
Hiába lettem lepontozva, ez akkor is csak így van.
Kb 15 főnyi kicsivel több mint minimálbért kereső ismerősömet hívtam hogy jöjjenek hozzám Ausztriába mosogatni havi 1600 €-ért,plussz 1 ágyas szoba és ingyen kaja. Az volt a válasz hogy köszönik szépen de kijönnek a fizetésükből és jó nekik otthon. Akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!