Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történik ha nem fizetem ki...

Mi történik ha nem fizetem ki a CvMaker oldaltól kapott számlám?

Figyelt kérdés
1önéletrajzot készítettem amiért le is vont 1000ft-ot a kártyámról,majd két hétre rá lemondtam.7 napig 1000forintért tevékenykedhettem az alkalmazásba majd 6000ft havidíjat kell fizetnem. 27-én fizettem elő majd 31-én töröltem is a fiókom.Erre küldi az emailt,hogy 14napon belül ki kell fizetnem a 6000ft havidíjat,mikor benne voltam a 7napban BŐVEN.Hogy van ez?
2022. szept. 5. 08:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*Bocsánat nem két hétre rá mondtam le,később megnéztem pontosan és 27-31ig volt meg a fiókom
2022. szept. 5. 08:31
 2/13 krwkco ***** válasza:

Nincs benne a kondíciókban valahol, hogy ha x időn belül lemondod, akkor ki kell fizetned egy egész hónapot?

Sok helyen azzal a feltétellel adják az ilyen olcsóbb kezdő időszakokat, hogy az ügyfél marad még egy darabig.

2022. szept. 5. 08:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz, én 30 ezerrel lógok egy webhostingnak már hónapok óta, ilyen szirszar összegekért nem éri meg megmozdulniuk se.
2022. szept. 5. 08:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Lemondtad az elofizetest vagy egyszerűen csak törölted magad? Nem mindegy
2022. szept. 5. 13:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Együtt jár a kettő.
2022. szept. 5. 14:38
 6/13 Magic369 válasza:
Már nem is küldenek számlát, csak lekapják az összeget, lemondani se tudom....
2023. márc. 19. 17:48
 7/13 anonim ***** válasza:
2023. júl. 5. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:

#7 Csak feleslegesen nyafognak ott, a fogyasztóvédelem el fogja küldeni mindet, mivel az oldalon ott szerepel, hogy ez egy előfizetés.

"A fizetés után azonnal letöltheti önéletrajzát, és lemond az elállási jogáról. 7 napos teljes hozzáférést a személyes fiókjához, ezzel az önéletrajzait szerkesztheti, készíthet kísérőleveleket vagy használhatja az összes többi funkciót. A próbaidőszak után fiókját havonta automatikusan meghosszabbítjuk 6999 forintért, és továbbra is használhatja az összes funkciót. A fiókját bármikor lemondhatja."

2023. júl. 6. 06:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászóló maga a a CV Maker! Hamarosan óriási bünti várható a csalónak! :)))))
2023. júl. 6. 16:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem, én csak tudok olvasni te szerencsétlen :D Nem etikus amit csinálnak, de a vásárlók meg nem olvassák el, hogy mire adnak ki pénzt, mégcsak nem is a ToSba dugták el, ott van tisztán és láthatóan az oldalon amikor kéri a kártyát.
2023. júl. 7. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!