Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzel érdemes elkezden...

Mennyi pénzel érdemes elkezdeni a jogsit?

Figyelt kérdés

330k körül van ha elsőre át megyek.

Részletekben fizethető 106k,46k,92k,92k(ha jól emlékszem) aztán minden további plusz 10 pót óra 92k.

Elég türelmetlen vagyok és szeretném hamar kezdeni. De mennyi pénzt kéne minimun össze spórolni?

2022. szept. 3. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez attól függ, az aktuális fizudból mennyit tudsz majd folyamatában beletenni. Ha 92t igen, akkor elkezdheted 106+46+92vel, a többit meg mindig Mikor aktuális lesz.

És 20 plusz órával nyugodtan számolj, ez a 20 óra, amit itt leírtál, gyakorlatilag semmi.

2022. szept. 3. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Ha van autó és vezetni tudó ember a családban, akkor meg kell kérni hogy segítsen. Autó kezelést meg lehet tanulni forgalomtól mentes területen, kresszt meg forgalom közben, akkor is ha más vezet.

Bnőm így ment át a vizsgán. Megtanulta hogy mire figyeljen forgalomban, mikor én vezettem, parkolóban meg megtanulta kezelni az autót. Elsőre átment mindenből.

2022. szept. 3. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
2: ez szép, de ettől még meg van adva, hogy az oktatóval vezetés során legalább x kmt kell vezetni. Az én időmben ez 480km volt azt hiszem, arra kevés volt a kötelező 30 óra.
2022. szept. 3. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Hát azért nem árt ha a jó része megvan már most, és úgy kezded el. Iszonyúan le tudod magad szopatni ha közben abba kell hagynod a pénz miatt. Vezetés során annyit felejtenél hogy mehetne az egész előlről kb.
2022. szept. 3. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
#3 nem értem, hogy hogy lehet kevés, amikor ez csak 16 km óránként. Ha 30 az zónában vezeted el, akkor is nagyobb az átlagsebességed, mint 16 km/h.
2022. szept. 3. 10:32
 6/7 A kérdező kommentje:

1#

ez 30 összesen az első és a második részletben 5-5 óra van

2022. szept. 3. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
5: gondolom nem láttál még tanulóvezetőt. 30as zónában is gyökkettòvel megy, 40esben esetleg felhőszakadás 20ig. Ráadásul a vezetés kb nettó másfél óra a kettőből, mert elindulás előtt csekkolni a kocsit, parkolási gyakorolni órákig stb.
2022. szept. 3. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!