Mennyi pénzel érdemes elkezdeni a jogsit?
330k körül van ha elsőre át megyek.
Részletekben fizethető 106k,46k,92k,92k(ha jól emlékszem) aztán minden további plusz 10 pót óra 92k.
Elég türelmetlen vagyok és szeretném hamar kezdeni. De mennyi pénzt kéne minimun össze spórolni?
Hát ez attól függ, az aktuális fizudból mennyit tudsz majd folyamatában beletenni. Ha 92t igen, akkor elkezdheted 106+46+92vel, a többit meg mindig Mikor aktuális lesz.
És 20 plusz órával nyugodtan számolj, ez a 20 óra, amit itt leírtál, gyakorlatilag semmi.
Ha van autó és vezetni tudó ember a családban, akkor meg kell kérni hogy segítsen. Autó kezelést meg lehet tanulni forgalomtól mentes területen, kresszt meg forgalom közben, akkor is ha más vezet.
Bnőm így ment át a vizsgán. Megtanulta hogy mire figyeljen forgalomban, mikor én vezettem, parkolóban meg megtanulta kezelni az autót. Elsőre átment mindenből.
1#
ez 30 összesen az első és a második részletben 5-5 óra van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!