Mennyibol lehet megélni Budapesten?Csak kaja!
Az erdekelne, hogy korulbelul egy fo mennyit kolt Budapesten csak kajára havonta atlagosan?
Nem etteremezes, csak az amit otthonra megveszel, ha pl csak otthon etkeznel es sose járnál etterembe.Alkohol es kávé nélkül.
Egy átlag érdekelne.Ha allergia stb miatt többet költesz írd hozza legyszi!
Úgy gondolom, ha változatosan (gyümölcs, zöldség, minőségi rizs, hal, magvak stb.) szeretnél étkezni, akkor havonta 120.000 ft biztosan szükséges ilyen árak mellett.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy sokan fele ennyiből hozzák ki a havi étkezési költségüket.
2022: Európa szégyene: Magyarország.
1 fő? Ki a túró az aki mondjuk egy 4 tagú családban 800 ezret költ zabára? :)))
Hát simán 80 ezer alatt, ne vicceljetek már!
Mi hárman élünk, kb 200 a kaja egy hónapban... minden nap főtt étel, reggeli, vacsora, nasi.
4. Sajnos ilyen árak mellett már nem merném írni, hogy 80E alatt...
Szupermarketben dolgozom mint diák, tisztában vagyok vele mekkora infláció van itthon, hisz dübörög a gazdaság!
2 voltam
1!
Tudunk főzni!
Ha van egy jó gáztűzhelyed 5 ezer ft-ból megfőzől egy hétre!
A tej eleve árstoppos,a pudingpor meg bagatel, szóval még desszertre is futja bőven!
"Napi 3-4x kajálok"
Mit kajálsz ennyit?
Nálam fél liter kakaó is kitesz egy étkezést, pedig 85 kg vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!