Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Beszeljunk kicsit a kriptopiac...

Beszeljunk kicsit a kriptopiacrol. Szerintetek kovetkezo bull run mikor jon a piacon? Mit fogtok venni?

Figyelt kérdés

2024et olvastam sok helyen... de szerintem 23ban mar megindulunk felfele.

Most meg lesz a eth merge, megrazkodik egy kicsit a piac, meg egy 10-20% visszaesest nezek ki aztan jovo ev elejen megyunk felfele. Van hova 80-90 drop utan.

Mit gondoltok? Mit vesztek? Mit tartotok?

En ethereumot fogok oktober november korul, aztan azon kivul kb barmit mert mindent huzni fog a btc/eth duo.

Alacsony cap coinok kozul miben lattok nagy potencialt? Es nagy kapitalizaciojuak kozul?

En avax, mana, sand, axie egyelore.

Hbar xrp duo szerintem nagyobb hype mint tartalom.

Szoval.... mit gondoltok?

2022. aug. 21. 10:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Csak btct veszek de nem jatek penznyit fektetek bele. En most kivarok, januar februar szokott lenni a szar idoszak tozsden, a hatalmas energia arak is akkor fognak elojonni, valoszinunek tartom h lesznek hirek hogy a mining power ennyit meg annyit esett, aztan meg bezuhan a btc. Ha nem akkor marciusba elkezdek majd poziciot kialakitani havi 20-30 szazalekaval a befektetni szant osszegbol.

Az hogymikor lesz a bull run fogalmam sincs, de mar most ugy gondolom hogy egy jo beszallo kozeli arnal tartunk. Meglatjuk mit hoz a jovo. Amikor a legnegativabb lesza hangulat akkor kell majd venni

2022. aug. 21. 10:16
 2/18 A kérdező kommentje:

Jatekpenzzel 5 eve bohockodtam utoljara, de aki jatekpenzzel csinalja annak nincs is ertelme. Szerintem. Most vagy csinalunk penzt vagy nem.

Szerintem nagy a jovoje a metas dolgoknak is, de a portfoliom nagy reszet nem mernem beleolni. Az marad a btc eth vonalon.

2022. aug. 21. 10:23
 3/18 anonim ***** válasza:
24%
hmm.. ha nem játékpénzzel bohóckodsz.. akkor miért is nincs annyi tudásod, hogy tudd mikor kell venni meg eladni? miért is nem szakmai forumokon kérdezősködsz?
2022. aug. 21. 10:45
 4/18 A kérdező kommentje:

Ne rohogtesd ki magad legalabb.... senki sem jovobelato. Te az vagy? Erdekel ez a dolog vagy csak beszologatni jottel? Gyanitom hogy az ugatas a celod!

Nem egy "szakmai" forumon jelen vagyok.

Tudod en tobb helyrol informalodok... es miert ne lehetne ezen az oldalon is jelen olyan ember akivel errol lehet eszmecseret folytatni?

Szoval ha epitojellegut nem tudsz, akkor menj a humor reszlegre vagy a kismamaruhazathoz.

2022. aug. 21. 10:49
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

3 as amig azt hiszed barki tudja mikor kell venni es mikor kell eladni akkor nagyon rosszul gondolkodsz.

A kerdezo egyeni velemenyekre kivancsi ha jol ertettem

2022. aug. 21. 10:51
 6/18 anonim ***** válasza:
53%

Egyetértek a kérdezővel. Sose értettem azokat a gyökereket, akik idejönnek böfögni, hogy "ha nem tudod mikor kell venni meg eladni, akkor minek csinálod bla bla bla". Ember, ha tudná, akkor már milliomos lenne mindenki. Nincs ilyen, hogy megtalálod az alját, meg a tetejét egy adott időszakban. Ezt csak utólag tudod megmondani visszamenőleg megnézve a grafikonon. Amit tud csinálni egy kriptózó az az, hogy olvasgat gazdadági híreket, nézegi a grafikonokat, hogy mikor mire hogy reagálnak a piaci szereplők, és ebből nagyvonalakban következtet. Így se pont az alját találja majd meg beszállónak, csak legalabb közelebb lesz hozzá, mint aki nwm ért hozzá. Illetve adódhatnak váratlan események, hosszútàvon viszont a növekedés megfigyelhető úgy is.

Én is gondolkozok ETH vásárláson, eddig csak BTC-t vettem, viszont kicsit rosszul érintett, hogy júliusról augusztusra egy hónap alatt duplázódott az ETH, most megint megyünk visszafele, 2000-ről az elmult napokban esett visszafele, 1600-on járunk. Gondolkodok rajta, hogy kellene venni, elvégre most az ETH 2.0-ra vár mindenki, 1600 körül már sztem nem rossz vétel, onnan ha megint le is menne 1000-ig sztem nem kellene éveket várni, hogy újra beinduljon 3000 körülig is akár, vagy efölé. Meg az ETH-nak amúgy is jobb mozgása szokott lenni, mint a BTC-nek. Amúgy januárban szálltam be oda is, merthogy milyen jó, hogy megéri, mondták, aztán ha tudom előre, hogy két hónap múlva 19 ezer is lesz, akkor nyilván ott szállok be, bár mondták páran tapasztaltabb ismerőseim, hogy várjak tavaszig vele.

2022. aug. 21. 13:38
 7/18 anonim ***** válasza:
15%
Épp most mondja az USA, hogy annyira kezd elhatalmasodni a kriptopiac, hogy ideje lenne megint regulázni rajta. Ez vele a probléma. Nincs kiszámítható mozgás. Az USA vagy Kína bekavar és viszlát.
2022. aug. 21. 13:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Jó mindig elkezd sírni valaki, hogy így nem jó meg úgy, aztán mégis megy tovább a buli. Egy ilyen piacot nem tud holmi vén kommunista vagy demokratanak hazudott demens f.sz befolyásolni, úgyis talál rést a piac, amivel nem tudnak mit kezdeni. Nyilván valakiknek nem tetszik, hogy ebből nem tud lopni, attól még ez van.
2022. aug. 21. 14:22
 9/18 A kérdező kommentje:

Az a

baaaj,

az vaaan,

deee...

majd...

kamu...

piramis...

Epp ez a hozzaallas gatolja az embereket a fejlodesben. Nem csak a penzugyekben, mindenhol. Kifogast keresni 2 altalanossal is lehet... megoldasokat keresni, ami elorevisz ahhoz meg utanajaras es esz kell. Ez nehezebb! El is tantorit sokakat.

#6: ha hosszúlu tavon gondolkodunk, akkor igazabol "mindegy" mikor lepunk piacra. Mindenkinek voltak es lesznek rosszabb dontesei. En speciel azert kerdezem amit kerdezek mert erdekel masok mit gondolnak. Tobb eszrevetellel, tobb epito velemennyel elorebb juthatunk.

En ugyanugy mint a reszvenyeknel nem csak diverzifikalok, hanem folyamatosan fektetek be. Igy sokszor a hullam aljan, sokszor a hullam tetejen sikerul vasarolnom. A veszteseg addig nem veszteseg amig nem realizaljuk. Hosszu tavon nagyon kicsi az eselye a bukasnak. Persze ehhez kell egy olyasfajta nezopont, mint a reszvenyeknel... nem azert veszem meg ma, hogy holnap eladjam.

A bull run nyilvan azert izgalmas kerdes, mert annak az elejefele ha az ember jobban es tobbet vasarol, mint egyebkent akkor szep nyeresegeket tud osszehozni.

#7 a kriptopiac egy fiatal mufaj. Mindenkit izgat es erdeklodik. Hany nagy vallalat fogott bele btc vasarlasba, hany milliardos cegvezeto vagy maganember szallt be...? Megszamlalhatatlan. Nem veletlenul. A megregulazasara pedig varunk.... es varunk.... es varunk...

2022. aug. 21. 14:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Egyébként én is így vagyok vele, hogy jobb egy ilyen befektetés hosszútávra, mintha állni hagynám a pénzem, hogy inflálódjon. Egy BTC/ETH hosszútávra simán megéri ebből a szempontból. Napi tradeket nem csinálnék, az kockázatosabb nyilván, meg időigényes, viszont betrnni hónapokra, évekre jobb, mintha a párna alatt lenne a pénz. Nyilván vannak kockázatok, mindenben van. Én amúgy ETH alatt nem vennék nagy összegben, mert a Luna is bedőlt, hiába top 10-es volt. Ennek ellenére kisebb összegekkel ulyen kevésbé ismert coinokba is tennék tetszólegesen néhányba, ezek tudnak akár 30-40-szeres növekedéseket is produkálni, meg nagyokat zuhanni is a szakadékba, viszont kevés pénzzel nem probléma, ha nulláz valaki.
2022. aug. 21. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!