Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy Red Bull...

Hogy lehet az, hogy Red Bull nagyobb vállalat, mint Coca Cola, Pepsi vagy Monster?

Figyelt kérdés
Red Bull egy osztrák cég, mégis sokkal feletebb van, mint az amerikai cégek.. Van Focicsapatuk (4 is), formula 1-es csapatuk, rally, E-Sport csapatuk, saját telefonmárkájuk, nagy eseményeket rendeznek stb stb. Honnan van ennyi pénzük, és egy Coca Colának, amelyik világ egyik legnagyobb vállalatának meg nincsen ilyesmik? Hogy lehet hogy Red Bull mindenkinél gazdagabb?

2020. márc. 12. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Monster a Cocáé az meg majdnem mindenben ott van amiben a Redbull. Ugyan így a Pepsinél a Rockstar Energy.
2020. márc. 12. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Red Bull egy nagyságrendekkel kisebb cég, mint a Coca Cola Company. Csak ők másra költik a marketing budget, ennyi.
2020. márc. 12. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A pepsi-t gyarto pepsico, joval nagyobb bevetellel es szelesebb portfolioval rendelkezik mint elsore gondoljak.

2018-ban a red bull 6, coca cola 32, a pepsico 65 milliard dollaros bevetelre tett szert.

2020. márc. 13. 02:20
 4/5 anonim válasza:
93%

Nem nagyobb.

A Coca Cola nem csak a Coca Colából áll, hanem rengeteg más (üdítőital) márkából.. elég csak a Fantára, Pepsire gondolni, de ő náluk van a Naturaqua is. És az olyan helyek forgalmáról, szerződéseiről sem érdemes megfeledkezni, mint például a mozik, gyorséttermek (Meki, KFC, Burger King), szerintem egy gyorsétterem lánc üdítőforgalma lepipálja a Red Bullt.

2020. ápr. 1. 22:19
 5/5 anonim válasza:
100%

"elég csak a Fantára, Pepsire gondolni, de ő náluk van a Naturaqua is."

Nem tudom mit éreztem amikor ezt írtam, de Fantára és Sprite-ra gondoltam :D De ugyanúgy érvényes ez a Pepsi cégére is, csak más márkákkal.

2020. ápr. 1. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!