Hogy lehet az, hogy Red Bull nagyobb vállalat, mint Coca Cola, Pepsi vagy Monster?
A pepsi-t gyarto pepsico, joval nagyobb bevetellel es szelesebb portfolioval rendelkezik mint elsore gondoljak.
2018-ban a red bull 6, coca cola 32, a pepsico 65 milliard dollaros bevetelre tett szert.
Nem nagyobb.
A Coca Cola nem csak a Coca Colából áll, hanem rengeteg más (üdítőital) márkából.. elég csak a Fantára, Pepsire gondolni, de ő náluk van a Naturaqua is. És az olyan helyek forgalmáról, szerződéseiről sem érdemes megfeledkezni, mint például a mozik, gyorséttermek (Meki, KFC, Burger King), szerintem egy gyorsétterem lánc üdítőforgalma lepipálja a Red Bullt.
"elég csak a Fantára, Pepsire gondolni, de ő náluk van a Naturaqua is."
Nem tudom mit éreztem amikor ezt írtam, de Fantára és Sprite-ra gondoltam :D De ugyanúgy érvényes ez a Pepsi cégére is, csak más márkákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!