Más is ennyire fáradt mint én??
Figyelt kérdés
Eddig tanárként dolgoztam csak, ahol inkább szellemileg fáradtam el, és a nap végére is maradt egy kis energiám. Most a vendéglátásban kellett elhelyezkednem egy időre és a nap végére mindenem fáj. Ezt más is tapasztalja vagy én vagyok csak ennyire puhány?2022. aug. 19. 09:20
1/5 anonim 

válasza:

Én is hasonlót tapasztalok, de nem tudnék felhozni semmi hasonló okot, és a fáradtság helyett esetemben találóbb az álmosság. Folyton álmos vagyok, nehezen szánom rá magam dolgokra. Pedig eleget alszom, nem megterhelő a munka, nincs okom elfáradni. Valamilyen egészségügyi okra gyanakszom.
2/5 anonim 

válasza:

Csúnyán fog hangzani, de igaz: majd hozzászoksz.
3/5 A kérdező kommentje:
1- igen, az lehet sok minden, pajzsmirigy vagy akár lelki oka is. Remélem hamar rájössz, vagy megtaláljátok az okát.
2- ja, erre gondoltam én is, csak nem tudom mikor...
2022. aug. 19. 12:07
4/5 anonim 

válasza:

Tényleg hozzászoksz egy idő után. Én pl egy nemzeti parkban vendéglátóztam egy hotelben, 7 körül kezdtünk reggel, majd kb dél-2 körül végeztünk, este még vissza kellett menni vacsoráztatni általában 3 órát.
Kb 1-2 hónap után nem csak fetrengtem délután vagy aludtam, hanem szinte minden nap elmentem kirándulni/hegyet mászni a délutani szünetemben. Mondjuk én alapból sportos voltam.
Azt tudom mondani, hogy olyan 1 hónap után hozzászokik a szervezeted a fizikai munkához és utána nem leszel ilyen fáradt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megosztottad velem :)
Remélem így lesz.
2022. aug. 20. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!