A növekvő rezsi költségek szerintetek is árcsökkentő hatással lesznek a kertes házakra?
Figyelt kérdés
Jövőre lenne esedékes vennünk egy házat, 100 nm +osba gondolkozunk nagy kerttel. Szerintem jövőre lentebb mennek az árak mivel lehet többen akarják eladni a nagy rezsi számlák miatt és kevesebben venni. A lakások ára viszont nőni fog szerintem, ti mit gondoltok?2022. aug. 18. 13:02
1/4 anonim válasza:
Talán igen. Legalábbis a korszerűtlen házak nehezebben lesznek eladhatók.
2/4 anonim válasza:
A lakas arak mar egy ideje stagnalnak ha euro vagy forint alapon nezzuk. A kertes hazak meg fognak tudni futeni faval ami joval a gaz ar alatt lesz, egy jo sizgetelessel valszeg olcsobb is lesz a rezsije
3/4 anonim válasza:
Nem, pont a kertes ház van jó helyzetben, mert tud napelemet, hőszivattyút telepíteni. Inkább a régi építésű, egyedi gázfűtésű polgári házak ára megy majd le. Plusz biztosra veszem, hogy csak idő kérdése, mire a távhősöknek is számlázzák majd a drága gázt (vagy letekerik a fűtést) szóval leginkább azt várnám második körben befutónak.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a nagy hodályok ára fog csak csökkenni. A két szintes 2x100nm vagy annál nagyobb többgenerációs (vagy csak szimplán nagy) házak most is kb. ugyanannyiba kerülnek mint egy fele akkora. Viszont ha megveszed neked is pont ugyanaz lesz vele a problémád mint annak aki eladja.
100nm meg még nem olyan hatalmas családi ház vidéken, ha be van szigetelve akár még a limitbe is befér, de lehet napelemezni, vegyes tüzelés, ki mit épít ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!