Vaterás vevők, eladók, Ti mi alapján "rangsoroljátok", szűritek a keresést? Ár szerint növekvő vagy nemsokára lejáró termékek esetleg most indult aukciók vagy népszerű termékek előre, stb?
Attól függ mit keresek. Általában tudom mi mennyibe kerül, meg azt is hogy az adott témakörben jellemző e az olcsó kínai hamisítvány vagy nincs.
Szóval szinte az összes keresési funkciót kihasználom.
"Szóval szinte az összes keresési funkciót kihasználom."
:-)
Köszi.
Azért még várnék ám véleményeket :-)
Igazából azért vetődött fel bennem ez a kérdés, mert a minap egy edzőcipőt szerettem volna nézni, de nem tudtam dönteni: általában az ár szerint növekvőt szoktam használni, egy bizonyos sávig (pl. egy idegennyelvű könyvnél mondjuk X ft-ig) nézem, de most pl. nem bírtam kitalálni, hogy nézzem: nem akartam márkára szűrni, az ár szerint növekvőt választottam, néztem kb. 5 ezer ft-ig, de ugyanakkor lehet, egy "jobb" cipőért talán még többet is adtam volna - de elbizonytalanodtam és aztán abbahagytam - nem volt türelmem tovább nézni...
Hogy mi mi alapján rangsorolunk ha vásárolunk annak sok köze nincs ahhoz, hogy neked mire van szükséged.
Én pl bizonyos terméktípusokat vásárolok a vaterán (nagy ritkán), ahol a termékkategória átlagára kb 500 Ft, de engem csak a pártízezres tételek érdekelnek, mert azok jó eséllyel már hasonló termékekből tartalmaznak nagy csomagokat, sokszor nyomott áron, és én üzletben továbbértékesítem őket.
Így pl én az ár szerint csökkenőre teszem, mert a legdrágább tételek érdekelnek (ami gyakran még így is olcsó, illetve nem kell versenyeznem a kishalakkal).
Az hogy neked mire van szükséged te tudod. Te tudod, hogy mennyit szánnál a cipődre, milyen típust szeretnél, milyen márkát, milyen anyagból. Hiába írom, hogy én csak a 20-50 ezer közötti kategóriát nézném, vagy csak az Ecco márkát, ha téged teljesen más érdekel.
Oké, értem én, egyszerűen csak kíváncsi voltam, ki mi alapján szűr... :-)
Ez pl. nagyon érdekes, amit írtál - eszembe nem jutott volna ilyen, hogy a legdrágábbra is szűr valaki. Engem nem csak a saját nézőpontom érdekel - azért nem írtam ki eleve a kérdésbe, hogy miért kérdeztem.
(amúgy nagyon szeretem a lejárt aukciók - licitált termékek keresőt is, ahol meg tudom nézni, mi mennyiért ment el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!