Iden januartol tenyleg hozzafer Mo.ág a revolute szamlakhoz?!
Mi az a "Mo.ág"??
Magyaroszágág?
Egyébként eddig is hozzáfértek, ha akartak.
Mo, igen almos vagyok meg!!!
Mi az h eddig is hozzafertek????? Szted itthon miert csinalt az emberek 80%a ilyen szamlat okoska?????
A fatcanak mi köze ehhez?????🤦🏻♀️ Az arról szól hogy van usa-ba adozasi kotelesseged!!!
Kepzeld el h 30 eves vagyok csak nem bunozo! Egy baratnom egyedul allo anyuka van egy 200eftos digi tartozasa mert a csodas exe csinalt a nevere egy tartozast es a behajto letiltatta a fizujat en ugy tudtam sem vegrehajto sem nav nem tudja tiltani a revoluteot! Lehet h latja de nem ferhet hozza! Akkor nem jol fogalmaztam! De nem tudtam h itt kisregenyt kell irni egy kerdeshez mert annyi a sok jo szandeku ember 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😝 kossz a szuper valaszokat! sziasztok !
Hagyjátok, hiába magyarázzuk el a kérdezőnek, úgysem fogja felfogni.
1-es voltam.
Unios jogszabaly hogy az euban szolgaltatast nyujto pénzügyi cegek adatszolgáltatási kötelezettséggel tartoznak a tagallamok adóhatóságainak.
Meg a svajci bankok is együttműködnek a hatosagokkal ha a buncselekmeny amiben nyomoznak Svájcban is az..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!