Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Iden januartol tenyleg hozzafe...

Iden januartol tenyleg hozzafer Mo.ág a revolute szamlakhoz?!

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 07:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a "Mo.ág"??

Magyaroszágág?

Egyébként eddig is hozzáfértek, ha akartak.

2022. aug. 17. 07:36
 2/10 A kérdező kommentje:

Mo, igen almos vagyok meg!!!

Mi az h eddig is hozzafertek????? Szted itthon miert csinalt az emberek 80%a ilyen szamlat okoska?????

2022. aug. 17. 07:40
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Fatca megvan? Évek óta hozzáférhet az adóhatóság a revolut, paypal, skrill és a többi fintech cég adataihoz.
2022. aug. 17. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Kerdezo hany eves vagy? Ideje elolvass egy par penzugyekkel foglalkozo blogot vagy konyvet. AML KYC FATCA-nak nezz utana, a revolut eddig is ezutan is kiadja minden adatod a NAVnak ha bekerik tole, ugyanigy minden fintech ceg. Egyszeruen a mai vilagban nincs olyan hogy a magyar hatosag ne ferjen hozza a kimutatasokhoz. Errol is szol a panama papers, hogy ki milyen offshore szamlan hogyan keruli el az ado befizetest...
2022. aug. 17. 08:07
 5/10 A kérdező kommentje:

A fatcanak mi köze ehhez?????🤦🏻‍♀️ Az arról szól hogy van usa-ba adozasi kotelesseged!!!

Kepzeld el h 30 eves vagyok csak nem bunozo! Egy baratnom egyedul allo anyuka van egy 200eftos digi tartozasa mert a csodas exe csinalt a nevere egy tartozast es a behajto letiltatta a fizujat en ugy tudtam sem vegrehajto sem nav nem tudja tiltani a revoluteot! Lehet h latja de nem ferhet hozza! Akkor nem jol fogalmaztam! De nem tudtam h itt kisregenyt kell irni egy kerdeshez mert annyi a sok jo szandeku ember 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😝 kossz a szuper valaszokat! sziasztok !

2022. aug. 17. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem, a fatca nem arról szól :D Olvass utána rendesen. Nem mellesleg, ha tiltják a fizuját, akkor tök mindegy, hogy milyen számlát ad meg, mert már eleve a csökkentett összeget fogja a munkáltató kiutalni neki, mivel levonja a letiltást és ő utalja el a végrehajtónak. Lehet, hogy 30 éves vagy, de látszólag nagyon sokmindenről nincs fogalmad.
2022. aug. 17. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Hagyjátok, hiába magyarázzuk el a kérdezőnek, úgysem fogja felfogni.

1-es voltam.

2022. aug. 17. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Köszi, hogy lehülyéztél kérdező :) Azt tanácsolnám, hogy húzd ki a fejed a seggedből és kicsit informálódj a világban, hogy mi hogy működik. Utána gyere ide vissza ;)
2022. aug. 17. 10:23
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Te magad írod le, hogy tiltják a fizetését. Ennyi. Nem is az a kérdés, hogy ki mit lát, hanem hogy hülye ötletet adtál neki
2022. aug. 17. 10:40
 10/10 anonim ***** válasza:
86%

Unios jogszabaly hogy az euban szolgaltatast nyujto pénzügyi cegek adatszolgáltatási kötelezettséggel tartoznak a tagallamok adóhatóságainak.

Meg a svajci bankok is együttműködnek a hatosagokkal ha a buncselekmeny amiben nyomoznak Svájcban is az..

2022. aug. 17. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!