Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Máltai szeretetszolgálattól kértünk segítséget, aki azt tanácsolta, hogy szüljek gyereket, mert akkor kapni fogok kedvezményeket és akkor hosszútávon megoldódnak az anyagi gondok.
Wtf?
2022. aug. 15. 23:26
11/18 A kérdező kommentje:
Épp ez a vicc, hogy mind a ketten dolgozunk és azt tanácsolja szüljek gyereket, miközben magunkat se tudjuk eltartani.
2022. aug. 16. 12:54
12/18 anonim 

válasza:

Iratkozatok be egy magyar nyelvtanfolyamra, hasznos lesz:)
13/18 NTBS 

válasza:

Amúgy azt is tanácsolják, hogy költözzetek olcsóbb helyre. Esetleg megpróbálni meg lehet.
14/18 A kérdező kommentje:
Ha kifizeted nekünk a 300 ezer forintos kauciot, már költözünk is. :D
2022. aug. 22. 15:50
15/18 anonim 

válasza:

Azt gondolom hogy tanulj meg értelmezően olvasni.
16/18 A kérdező kommentje:
Látom nem vagytok képben.
Előzmény:
- Van gyereketek?
-Nincs szerencsére, főleg, hogy ilyen anyagi helyzetben vagyunk. Így nem is lesz.
Erre kaptam ezt a választ, hogy vállaljunk gyereket...
2022. aug. 22. 16:17
17/18 anonim 

válasza:

De a levélben sehol sincs felszólítás gyermek vállalása, szerintem inkább keress valami munkát a hozonges helyett
18/18 A kérdező kommentje:
van munkám, azt is írtam, és igen is írja, hogy vállaljak gyereket.
2022. aug. 22. 22:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!