Mit tegyek ilyen kétségbeejtő helyzetben?
Nem tudom hogy mit tegyek kérlek segítsetek.
Két hete vesztettem el a munkámat elküldtek úgyhogy még a béremet azóta se fizették ki Többször voltam bent én próbáltam telefonon is elérni őket de azóta egy forintot nem kaptam és nagyon kétségbeesett vagyok Nem tudom mit tegyek? Azóta persze próbálok munkát találni Minden egyes nap keresem a lehetőségeket is ahova csak lehet leadom az önéletrajzom de rengeteg a kiadásom és már teljesen elfogyott a pénzünk a párommal nem tudom hogy mihez kezdjek és kétségbe vagyok esve. Rengeteg kiadás van és attól, attól félek hogy nem találok munkát Pedig tényleg nagyon keresem kérlek ha mondatokban ne segítsetek nekem tanácsokkal vagy ahogy csak lehet nagyon szükségem van rá könyörgöm legyetek empatikusak és csak normális tanácsokat adjatok
Ügyfélkapun nézz utána, egyáltalán be voltál-e jelentve.
Milyen végzettséged van? Ország melyik része? Falu/város?
".... kérlek ha mondatokban ne segítsetek nekem tanácsokkal..."
Nem értem! Ha mondatokkal ne, akkor hogyan?
Pedig most mondatok következnek, mert mással nem szolgálhatok:
- mindketten menjetek el vért adni!
- keress napi kifizetős alkalmi munkát!
- jelentkezz a mekibe, mindig van felvétel!
- a számlákat rangsorold, csak a legégetőbbet add fel!
- ingyenkonyhákon lehet enni.
- munkaügyi központba jelentkezz!
- ha ismersz takarítót/nőt kérd, hogy ajánljon be, de millió hirdetés is van
- adj el, vagy zálogosíts el valamit
- ha albiban laktok, kérj egy havi haladékot, vagy menjetek haza, esetleg haverokhoz, akár külön-külön, ideiglenesen.
A barátod/barátnőd nem dolgozik?
A Balatonnál még mindig van alkalmi munka!
Szegedrol csak egy ugrás a Balaton, nulla forinttal, teljesen igazad van.
Szerintem a Mekiben próbáld meg első körben. Eladókra sok helyen van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!