Pénzzel és szabadidővel együtt hogy lehet boldogtalannak lenni???
Szóval mondjuk valaki nem kifejezetten gazdag vagy milliomos de sok olyan ember van akinek van x számú kiadott ingatlanja amiből a havi akár 1-2 millió nettója megvan.
Akkor lehet már nem is dolgozik mellette, tehát van szabadideje és pénze is, mégis állítólag így is lehet boldogtalannak lenni???
Ezt én nem akarom elhinni.
Hogy kell elképzelni azt a fajta boldogtalanságot hogy soha nem kell korán kelned hogy munkába menj, csak beszeded a pénzt és egész nap azt csinálsz amit akarsz?
Próbálom megérteni, de nagyon nehéz, szóval olyasmiről lehet szó hogy a motiválatlanság miatt unatkozni kezdessz és nem tudom depresszióssá válsz vagy hogy???
Pl, hogy ülsz egyedül otthon a pénzeden. Se barátok, se család, akihez szólhatnál, vagy megoszthatnád velük az örömödet. Ideig-óráig jó otthon ülni, de nekem pl szükségem van bizonyos kihívásokra időnként, hogy ne haljak bele az unalomba. Önmegvalósítás is van. Egy idő után a hobbik is unalmasak lehetnek.
Alapesetben igaz az a tézis, hogy a pénz nem boldogít. De azért nyilván megkönnyíti az életet.
Szerintem ez inkább az emberek kategóriába tartozik inkább...
Nem mindenkinek ugyan az fontos, mint neked. Van, aki úgy boldog, ha folyamatosan csinálhat valamit, a pénz nem is igazán fontos. Van, aki meg azt szereti, hogy ül otthon és számolgatja a pénzét. Van, aki...
Szóval érted, különböző emberek.
Úgy, hogy ha az ember
- ostoba
- beteg
#1 ez egy fa***ág. a hobbikból végtelen van, főleg ha pénzed is van rá. Nem kell melóhelyen rohadnod, így ismerkedni is tudsz könnyedén.
aki boldogtalan idővel és pénzzel az egy fogyatékos idióta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!