Rendeltem Kínából, és ha már azt írja a csomagkövetés, hogy "The plane entered the port". Mire gondolnak? Tudok angolul, de nem tiszta nekem ez. Illetve innen számítva mennyi idő lehet, mire megérkezik a csomag? :)
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 23:02
1/11 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy már az országban van a cucc. Fogalmam sincs, mennyi idő, nem szoktam rendelni.
2/11 anonim válasza:
Az még nem jelent semmit. Az én csomagom egyszer az országba érkezés után 2 hónap alatt ért ide..
3/11 anonim válasza:
2
Örülj neki. Nekem meg soha. És nem egyszer.
4/11 anonim válasza:
Megbízható oldalról kell rendelni.
5/11 A kérdező kommentje:
Én nem is tudtam az oldalról egyébként, hogy kínai, sőt, nem volt sehol feltüntetve, viszont én mindig mindennek alaposan utána járok. Felvettem a kapcsolatot is az illetékessel, ahonnan rendeltem, és mivel ígyis kicsúsztak az időből, elnézést kértek, és "sűrgős" csomagként jelentik le a mihamarabbi megérkezést illetően. Illetve megköszönném, ha a kérdésre lenne válaszolva, nem ellenségeskedve, hiszen nem ismerjük egymást. :)
2022. aug. 10. 23:46
6/11 anonim válasza:
4
Nem az oldallal volt a gond. A cucc már Budapesten volt. Ott tünt el. És nem egyszer. Főleg, ha többet rendeltem, az első pár még megérkezett, a többi nem. A postán lenyúlták. Gondolták, minek neki ennyi cucc.
7/11 anonim válasza:
A repcsi megerkezett a repterre a cuccoddal.
8/11 anonim válasza:
Ez mitől felnőtt párkapcsolati probléma???
9/11 anonim válasza:
#8,
Szerintem egy dildót rendelt, és a párja már ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!