Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem találom a shein...

Miért nem találom a shein csomagomat?

Figyelt kérdés

December 15-én rendeltem onnan. 19-én írta azt az alkalmazás hogy Hollandiában van.

És ugye ilyenkor már odaírja a csomagszámot meg hogy melyik futárcég szállítja ki. Eddig mindig DPD hozta, de most Express One van oda írva.

A gond a következő: Bárhova írom be a csomagszámot (akár az Express one oldalára, nemzetközi csomagkövetéses oldalra, de még a DPD-vel is próbálkoztam) azt írja ki hogy nem létezik ilyen csomag.

Elvileg december 30 és január 1 között kéne megjönnie. Addig még van idő, de azért a csomagot “látnom” kéne szerintem. Valaki járt már így?

2021. dec. 27. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg ide beírni a tracking numbert, ez átfésüli a legtöbb futárcég oldalát.

[link]

2021. dec. 27. 13:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Itt is azt írja hogy nincs információ a csomagról :(
2021. dec. 27. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Megjött végül a csomagod? Most én is így jártam, hogy DPD helyett Expressone, és nem aktív a track.

2022. jan. 10. 19:11
 4/9 anonim válasza:

De jó😥😥😥 én ugyanígy jártam!

Olyan mintha nem is rendeltem volna semmit.

Valaki végül megkapta a csomagját?

2022. jan. 26. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok, megjött rendben! Annyi a lényeg, hogy az Express One csomagszáma CSAK akkor lesz aktív, ha már a depóban/futárnál van, előtte hibaüzit dob. Barom megoldás, de a csomag ettől még megjött rendben, egy nappal azelőtt, amig a Shein saccolt.
2022. jan. 26. 22:42
 6/9 anonim válasza:
Nekem késik a rendelés . Mi a teendő ?
2022. máj. 23. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:

6, Nekem is késik, nem tudom, mi van most futáréknál. 16-20 között kellett volna jöjjön, 17-én Hollandiába ért, azt látom, azóta se kép se hang, pedig onnan két nap szokott lenni.

Nem tudom, neked mióta késik, én adok még nekik pár napot. :) De Sheinen tudsz írni az ügyfélszolgálatnak, ha gond van, nagyon korrektek és gyorsan reagálnak.

2022. máj. 23. 20:33
 8/9 anonim válasza:
Sziasztok. En május 4. Rendeltem egy csomagot amire vissza is irtak hogy 13-17.kozott kiszallitjak viszont azota semmi. Nekem is az express one van kiirva kiszallitonak, ezert tegnap fel is hivtuk oket hogy esetleg nem e tudnak valamit a csomaggal kapcsolatban, de azt mondtak meg nem erkezett ilyen csomag. Irtunk a sheinen az ugyfelszolgalatnak tegnap viszont nem irtak meg vissza, szoval az lenne a kerdesem hogy pontosan hol lehet irni, hogy gyorsan visszairjanak?
2022. máj. 24. 21:07
 9/9 anonim válasza:
Szia
2022. máj. 25. 09:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!