Ügyintéző megkérdezheti, hogy miért nem fizettem, mire költöttem a pénzemet?
Figyelt kérdés
A Cetelem banknàl van minimàlis hitelem, amelyet nem tudtam fizetni 1 hónapban, mert olyan kiadàsom volt. Az ügyintéző hangjàn lehet hallani, hogy kifejezetten fenyegető, lelkileg akar hatni az emberre, csak hogy fizessen, hiàba mondom, hogy a hitelfedezeti biztosítàsom szeretném igénybe venni, azt nem engedi (nem értem miért nem?!, Miközben borsos a díja havonta). Felkérdez, hogy mire költöttem a fizetésem, ami miatt nem tudtam fizetni, és mindezt hasonló hangnemben, hiàba mondtam, hogy jövő hónapban fizetek két részletet2022. aug. 9. 12:32
1/5 anonim válasza:
Aki a cetelemmel üzletel, az így jár
2/5 anonim válasza:
Hangodat felemeled, sunyiba elküldöd, telefont lecsapod és nem veszed fel. Persze szerződést alaposan átnézed, az apró betűs részt is.
3/5 anonim válasza:
Kérdezzed meg, melyik főnökhöz fordulhatsz a felvett hanganyaggal.
4/5 anonim válasza:
#3: No az nem megy, az ügyintézőt az ilyen helyeken kirúgják, ha valami ügyfélpanasszal zavarni merészeli a vezetőt. Hanganyagot felvenni meg tudtommal tilos is.
5/5 anonim válasza:
4: a bank minden esetben rögzíti a beszélgetést.
Más kérdés, hogy a Cetelemnél nem leszidni, hanem megdicsérni fogják az ilyet.
A hitelfedezeti biztosítást meg te tudod, hogy milyen esetre fizet, nyilván nem bemondásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!