Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudom meghirdetni, hogy...

Hol tudom meghirdetni, hogy korrepetálást vállalok?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, elég szűken jövök ki a pénzemből, ezért arra gondoltam, hogy korrepetálnék általános- vagy középiskolásokat. Milyen netes oldalakon vagy újságokban lehet ingyen hirdetni ilyesmit?
2010. szept. 23. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyobb lakótelepeken a hirdetőtáblákra, buszmegállókba és hasonló helyekre sok apró cetli, letéphető telefonszámokkal.

Ezt ajánlom, még egy 15 ezres kisvárosban is működött.

2010. szept. 23. 13:14
 2/5 A kérdező kommentje:
És ez legális? Mármint nem kell utána adóznom, vagy bejelenteni, vagy ilyesmi?
2010. szept. 23. 14:20
 3/5 anonim válasza:
www. diakoldal .hu :-)
2010. szept. 25. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem legális, elvileg minden jövedelem adóköteles.

Elvileg

Amiről viszont senki nem tud, azt nem is fogják megadóztatni. Itt helyben rátenném az életemet, hogy ebből soha semmilyen ilyen jellegű problémád nem lesz.

2010. szept. 25. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Szeptember 1. óta nem kell utána adóznod, csak a téged foglalkoztató családnak kell regisztrálnia téged az APEH-nál (azt meg a kutya sem tudja ellenőrizni).

Szerintem csinálj pofás kis hirdetéseket alul letéphető telefonszámokkal, keresd ki a telefonkönyvből a környéken lévő iskolák címeit, menj el, és tegyél belőlük a faliújságra.

2010. szept. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!