Ki tud Budapesten, brutálisan jó LEGÁLIS (pénzügyi) behajtócéget?
Figyelt kérdés
szüleim megnyertek jogerösen egy pert egy fickó ellen!az illetönek 90ven napja volt,h az összeget megtéritse,de ezt azóta se tette meg!vissza akarom szerezni az összeget legális úton,de ugy viszont bármi áron!
aki tud ilyen céget(saját tapasztalatból:-( is akár)az irja meg nekem kérem!
köszi a válaszokat elöre is
2010. szept. 22. 22:34
11/11 A kérdező kommentje:
igen,azt sejtettem,h nem a teljes összeget kapnánk meg!nincs más út,mert mi magunk nem tudjuk behajtatni,elöre a birósági bejtónak nincs 100ezrünk így ez a megoldás marad!ha bármennyi is visszajön az akkor is jobb,mint a semmi!köszönöm a tippeket,ötleteket és felhívjuk majd azt a Securitiset is meg nézelödök másoknál!
utolsó válaszoló,ha találsz valami jót akkot megírod nekem is?!köszi mindenkinek
2010. szept. 23. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!