Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki tud Budapesten, brutálisan...

Ki tud Budapesten, brutálisan jó LEGÁLIS (pénzügyi) behajtócéget?

Figyelt kérdés

szüleim megnyertek jogerösen egy pert egy fickó ellen!az illetönek 90ven napja volt,h az összeget megtéritse,de ezt azóta se tette meg!vissza akarom szerezni az összeget legális úton,de ugy viszont bármi áron!

aki tud ilyen céget(saját tapasztalatból:-( is akár)az irja meg nekem kérem!

köszi a válaszokat elöre is

2010. szept. 22. 22:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát rengeteg van... szerintem állapodj meg eggyel, hogy kap mondjuk egy hónapot, hogy behajtsa az összeget, és ha sikerül neki, akkor százalékot kap, ha nem, akkor egy hónap után te továbbállsz és másikkal próbálkozol... nekem is kellett volna ilyen cég, úgyhogy nemrég néztem, rengeteg van.
2010. szept. 22. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia. Nekünk a Leo Security vált be. Egy iszonyat "nagyfiútól" szedték be azt a pénzt, amire már én is azt mondtam, hogy ezt a pénzt soha nem fogjuk látni. Keress rájuk a neten.
2010. szept. 22. 23:42
 3/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!elsö válaszolótól kérdezném:milyeneket találtál eddig?sajna nekünk nincs arra pénzünk,h elöre fizessünk!olyan kéne ami siker dijjas!

második válaszoló:milyen volt az ügy menete?mennyi idö után kaptátok vissza az összeget?a teljes összeget megkaptátok?utána nem volt probléma("nagyfiú-s) a dologból?

2010. szept. 23. 00:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha már pert nyertek, akkor bírósági végrehajtást lehet kérni, nincs értelme behajtócéget alkalmazni, legálisan semmi továbbit nem tudnak csinálni ők sem.
2010. szept. 23. 00:03
 5/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Nekünk egy vállalkozó másfél millióval tartozott, amit nem is vitatott. A Leoval szerződést kötöttünk, és személyesen mentek a pénzért. Hetente hoztak 100 ezer Ft-ot (igy állapodtak meg vele) amiből ők rögtön le is vették a sikerdíjat (30%-ot, arról számlát adtak).

Nem volt semmi gond. Szépen kicsengette nagyfiúkám a másfél milliót.

2010. szept. 23. 00:06
 6/11 A kérdező kommentje:
még annyit második válaszoló,h sokba volt,h behajtsák?elöre kérték az összeget vagy sikerdijjasak?ha nem is azok akkor alkuképesek lennének erre a megoldásra,szerinted?elég nagy összegröl van szó...
2010. szept. 23. 00:10
 7/11 A kérdező kommentje:

igen,ez iagis lehet csakh a birósági behajtók elöre kérnek 100ezret amire sajna nem fussa!

30%?akkor ezek szerint nem a teljes másfelet kaptátok vissza,nem?vagy addig hoztá amig nektek meg nemlett összesen a másfél?

nálunk 5,4milliórol van szó ami nem kis pénz

2010. szept. 23. 00:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem a teljes másfelet kaptuk vissza. De ha nem adjuk ki behajtónak, akkor egy fillér sem jött volna vissza, így meg bejött a 70%-a, mert a 30% az ugye a behajtó cég sikerdíja volt.
2010. szept. 23. 00:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja, és nem előre kérték a pénzt. Volt valami szerződéskötési díj (8, vagy 10 ezer, nem emlékszem már pontosan). Aztán a befolyt összegből kérték el a 30%-ot.
2010. szept. 23. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Pont azt mondtam, hogy ne fizess senkinek előre :)

A behajtas.lap.hu-t ajánlom figyelmedbe, ilyen cégeket sorol fel jóó hosszan.

Mindenképpen sikerdíjas szerződést kössetek, így semmit nem kell előre fizetni. De csak akkor lépjétek meg a dolgot, ha biztosak vagytok benne, hogy más úton nem megy a dolog, mert ezek a cégek a 30-50%-át kérik a pénznek. Jó, így is kaptok 3-4 millát, de nem a teljes összeget, erre számíts.

2010. szept. 23. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!