Olyan életfeltételek közt tudnál élni, fenn lehet egyáltalán hosszútávon tartani hogy a számláidat kifizeted, de ételre már alig jut pénz?
A gyerekkorom jó részét hasonló körülmények között töltöttem, úgyhogy biztosan van, aki tudna.
Engem személy szerint nagyon megviselne, ha ilyen körülmények közé kerülnék vissza, mert egész felnőtt életemben azon dolgoztam, hogy ebből kitörhessek.
#1, 2008-2009-ben nem én voltam az egyetlen többdiplomás (mérnök, tanár, közgazdász, pénzügyes) ill. jó szakmunkás (festő, burkoló, autószerelő) a nokia gyártósorán.
Szóval kár nagy mellénnyel lenni
Kösz nem.
Szerencsére van olyan tudásom, hogy az efféle vegetlás ne fenyegessen...
8: kölcsönkérés. Vagy belátod, hogy mégsem halszthatatlan. Más pl azt mondaná, hogy a bojler elromlása halaszthatatlan költség. Én meg egy olyan házban nőttem fel, ahol nem volt melegvíz. Tíz évig ez volt a normális, hogy fazékban melegítettük a vizet, hogy este megmosakodjunk a lavórban.
6os voltam, pontozzátok le ezt is nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!