Van közgyógy kártyája valakinek itt? Tudna segíteni ebben az információban?
Figyelt kérdés
Nekem van 3 éves korom óta. Mivel látás és hallás sérült vagyok.. régen magasabb családira kaptam alanyi jogon. Most 19 éves korom óta rokkant ellátott vagyok. D csoportos, Egészségi állapotom:22% egészségkárosodásom(ÖEK):78% . Régen nem szedtem gyógyszereket. Kb 17 éves korom óta van magasvérnyomásom, szívgyógyszer stb. Míg nem szedtem semmit eseti évente 6000ft gyógyszerkeret volt meg állapítva. Most jelenleg havi 4315 Ft a gyógyszer költségem minden hónapban. Szerinted mennyi keretet fognak be állítani? Nektek mennyi a költségetek? Milyen rokkant kategoriasak vagytok? ... ui: alanyi jogcímen kapom leszázalekoltként is hiszen egészségi állapotom nem haladja meg a 30%-ot2022. júl. 31. 11:51
1/2 anonim válasza:
Szia én csak annyit tudok segiteni hogy egy nagyon kedves ismerősöm gyereke le van bénulva, neki 6 ezer a keret de ő nem szed gyógyszert, de ő is kicsi kora óta közgyógyos. Sose fog dolgozni, teljes ellátásra szorul.
2/2 anonim válasza:
1es vagyok. bocsi azt elfelejtettem mondani hogy úgy 6 ezer hogy van pelus is neki. vitamint szoktak neki venni időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!