Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit rontok el a költségvetésem...

Mit rontok el a költségvetésemben?

Figyelt kérdés

Hiába igyekszem NAGYON egyszerűen nem tudok, vagy minimálisat félre tenni.

6 órában sikerült (nagyon nehezen) elhelyezkednem. Ügyfélszolgálat. Havi 180e esti pótlékkal.

Kiszámoltam a napi élelmiszer fogyasztásom 1600-1800ft ebben van egy konzerv bab (fozeléknek), 2 alma, egy laktózmentes joghurt, 2 kifli, fél liter laktózmentes tej, a legolcsóbb Pennyben kapható tölcséresfagylalt (megkívántam ebben a melegben).

Havi 60e kb. Úgy hogy mindig itthon eszem. Húst és halat soha!

A közös költségem 30e (40nm-es kislakás) amit gyakorlatilag csak a ház szedi be a ház körüli dolgokra.

Villány 4-5e (50kwh)

Víz+csatornadíj 8e

Internet + telefon 10e

Minden hónapban adódik valami extra költség például elromlik valami, múlt hónapban a zuhanykabint kellett cserélni mert használhatatlanná vált, legolcsóbb volt 40e + szerelés 40e.

Például bérletet már nem veszek, mert akkor nem tudnék félre tenni az ilyen nagyobb pluszkiadásokra..

Kevesebbet/rosszabb minőséget/olcsóbban beszerezni sem tudom (van a Penny - nél olcsóbb bolt!?)

Segítsetek.

2022. júl. 29. 23:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Kihagytam az egyéb költségeket pl. tampon, sampon, szappan, WC papír, fogkrém, dezodor, mosószer, tisztítószer

Bár ezekből is a legolcsóbbat veszem kb havi 20e

2022. júl. 30. 00:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát miniszterelnök úr tanácsát tudom csak továbbítani. Most mondta a héten.

Orbán: "Aki nem tudja kifizetni a rezsit, az keressen több pénzt!"

2022. júl. 30. 05:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hosszabb távon próbáld képezni magad, tanulj szakmát nyelvet és helyezkedj el azokkal . Esélyes hogy jelenleg ezek hiányoznak ha nehezen találtál bármilyen munkát is.

Rövid távon mellékállás, hétvégi pincér , pohárszedő, takarító stb. Rengeteg opció van, ha dolgozni akarsz és szorgalmas vagy. Ha válogatsz inkább , az más tészta

2022. júl. 30. 08:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyrészt keveset keresel, így nem csoda, hogy nehezen jössz ki. Gondolj bele, ez a minimálbér alatt van. (Mármint nem órabérben, hanem összegben)

A 6 órás állás mellett elvileg van időd, próbálj másodállàst vàllalni.

Ami a leírásod alapján magasabb, mint esetleg másnak az a laktózmentes életmód (de összességében még így is alacsony árra jössz ki kajára), a közös költség, meg az, hogy minden hónapban van valami extra (akár 80ezres nagyságrendű) kiadás. De ezekkel sajnos nem tudsz mit csinálni, az a szomorú helyzet, hogy spórolás tekintetében nem csinálsz semmit rosszul.

(És szerencsére még jó helyzetben is vagy magadhoz képest, mert ha albérletben laknál maga a bérleti díj+rezsi el tudná vinni a 180-at.

2022. júl. 30. 09:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol lakaz de a nagyobb mobil szolgáltatók mindig keresnek ügyfélszolgálatosokat, akár több helyen is tolhatod ha van időd. Ha máshova nincs is kompetenciád egy ilywn helyre biztosan felvesznek.
2022. júl. 30. 09:33
 6/11 A kérdező kommentje:

nagyobb mobil szolgáltatók mindig keresnek ügyfélszolgálatosokat

Ilyen helyen dolgozom

2022. júl. 30. 13:47
 7/11 A kérdező kommentje:

Hosszabb távon próbáld képezni magad, tanulj szakmát nyelvet és helyezkedj el azokkal

Van ingyenes tanfolyam? Gondoltam a német nyelvre, ingyenesen van rá tanfolyam?

2022. júl. 30. 13:48
 8/11 A kérdező kommentje:
És van kompetenciám, az USA-ban nőttem fel, az angol miatt vettek fel ide.
2022. júl. 30. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:

#7 nem hiszem, de beten tudsz gyakorolgatni. Vagy van a doulingo, az egész jó úgy emlékszek rá.

#8 az hogy tudsz angolul nem kompetencia, ha mellette nem értesz semmihez :D

Tanulj valamit ami hasznos, amit keresnek.

2022. júl. 30. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmit. Egyszerűen alul vagy fizetve.
2022. júl. 30. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!